Obavijesti

News

Komentari 111

Sačekuša u Srbiji: Izašao je iz auta, a onda su ga izrešetali...

Sačekuša u Srbiji: Izašao je iz auta, a onda su ga izrešetali...
1

Ubijeni Marko Markuš (29) je 2014. u Novom Sadu osuđen na 5 godina zatvora jer je nožem pokušao ubiti muškarca. Početkom ove godine pravomoćnom presudom je oslobođen

VIDEO

U klasičnoj 'sačekuši'  na parkingu ispred hotela Sajam u Novom Sadu u petak oko 21.30 izrešetan je Marko Markuš (29), otprije poznat policiji zbog raznih kriminalnih radnji. Markuša su ubili dok je izlazio iz automobila. Hitno je prevezen u bolnicu no preminuo je nakon više pokušaja reanimacije, prenosi Kurir.

Inače, ubijeni 29-godišnjak je imao podeblji dosje. U Novom Sadu je 2014. godine osuđen na 5 godina zatvora zbog optužnice da je nožem pokušao ubiti muškarca. Početkom ove godine pravomoćnom presudom je oslobođen.

Navodno je u tijeku bio i proces vezan za incident u kojem je 2014. godine u Novom Sadu ranjen policajac. I 2006. osuđen je zbog napada na policajca. Iste godine optužen je zbog ranjavanja dvojice mladića u noćnom klubu. I 2007. u drugom noćnom klubu je ranio muškarca. Bio je i među osumnjičenima u policijskoj istrazi zbog pokušaja ubojstva novosadskog biznismena Miće Nikolića Sarme.

Krajem 2008. godine Aleksandar Dragojlović preminuo je nakon što mu je Markuš nanio teške tjelesne ozljede. Optuživalo ga se i za još jedan pokušaj ubojstva iz 2012. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Markuš je inače sin bivšeg visokopozicioniranog službenika novosadske policije, a družio se s nekim javnim osobama u Srbiji. Kurir navodi kako je ubijeni prijateljevao i sa bivšim direktorom KK Partizana Nikolom Pekovićem, kao i da su u petak navečer u Pekovićevu automobilu pronađeni oružje i droga.

Darko Miličić, NBA-ovac koji je oženjen Markuševom sestrom, jednom je prilikom kazao da se njegov šurjak promijenio te da nije problematičan, piše Blic.

Policija intenzivno traga za ubojicom 29-godišnjaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1