Obavijesti

News

Komentari 0

SAD: Mladić koji ima amneziju ipak nije dječak koji je nestao

SAD: Mladić koji ima amneziju ipak nije dječak koji je nestao
3

Robbie Terrezas ipak nije nestali Robbie Romero, pokazali su DNK rezultati. Javila se i njegova majka koja je rekla da će rodnim listom dokazati da je on njeno dijete

VIDEO

Tinejdžer (19) iz američkog Santa Fea za kojeg se mislilo da je nestali dječak ipak nije Robbie Romero koji je nestao prije 11 godina, pokazala je DNK analiza. Policija je izvijestila kako se njegov DNK ne poklapa s onim nestalog dječaka. 

Cijela istraga pokrenuta je nakon što je Robbiejev brat Ricky preko prijatelja upoznao mladića koji se predstavio kao Robbie Terrezas. Rickyja je zaprepastila sličnost između mladića i njegova nestalog brata, a Robert mu je priznao i kako se ne sjeća svog djetinjstva, javlja Daily Mail. Nakon što je Ricky upoznao Roberta sa svojom majkom pozvali su policiju.

Robert je policiji ispričao kako je iz inozemstva, ali već neko vrijeme živi u Santa Feu. Obitelj nestalog dječaka ponovno je u subotu proživljavala agoniju nakon što se ispostavilo da to nije njihovo dijete. 

- Ne želim obitelji davati lažne nade te ne želim ništa nagađati. Moramo prvo provjeriti činjenice - rekao je detektiv Luis Carlos prije nego su došli rezultati DNK analize. 

Majka nestalog Robbieja, Evelyn Romero, istaknula je kako smatra da bi im se ponovno promijenio čitav život da sada pronađu njeno dijete. Ipak, dodaje kako je oduvijek bila uvjerena da će im se Robbie vratiti jednog dana. 

Nakon što je vijest o Robertu procurila u javnost, javila se i žena koja tvrdi kako je njegova majka, Yolanda Armendariz. Rekla je kako je on njen sin te je rođen u Meksiku. Istaknula je i kako će pokazati njegov rodni list kako bi to dokazala, a dodaje da su se svi zabunili jer mladići nevjerojatno sliče. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...
Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'
AVIONI OBIŠLI HRVATSKU

Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'

VUKOVAR - Bilo ih je prekrasno vidjeti u Vukovaru. Letjeli su prvo iznad vojarne, zatim iznad Vodotornja i bolnice. Baš prekrasan prizor. Nisu ni upola glasni kao primjerice Mig-ovi koji su u iznad Vukovara letjeli na Dan branitelja. Ovdje su prošli samo jednom i nastavili su dalje prema ostalim dijelovima Slavonije - javlja nam čitatelj Domagoj Astaloš iz Vukovara. Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak borbeni avioni Rafale preletjeti su područje Hrvatske, a snimke prelijetanja su nam poslali i čitatelji iz Bjelovara i Belog Manastira.