Obavijesti

News

Komentari 70

Sadistički ubojica supruge je ponovno dobio 37 god. robije

Sadistički ubojica supruge je ponovno dobio 37 god. robije
1

Supruzi, koju je godinama tukao, vezao je samoljepljivom trakom noge, ruke i usta. Ošišao ju je na ćelavo, obrijao obrve te je ugrijanom žlicom palio po tijelu

VIDEO

Fejzo Hodić (48) ponovno je na Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćno osuđen na 37 godina jer je 18. siječnja 2012. nakon višesatnog sadističkog iživljavanja drvenom nogom od stola u stanu u Zagrebu ubio suprugu Minu pred očima tada 14-godišnjeg sina, dječaka s posebnim potrebama. Supruzi, koju je godinama tukao, vezao je samoljepljivom trakom noge, ruke i usta. Ošišao ju je na ćelavo, obrijao obrve te je ugrijanom žlicom palio po tijelu. Nesretnoj ženi slomio je nos, rebra, ruke, zadobila je opekotine drugog stupnja te je nakon svega preminula. Potom ju je polegao na krevet pored posinka i ostavio je cijelu noć kod njega u krevetu. Ujutro ju je iznio ispred zgrade, krvave predmete, plahte, samoljepljivu traku bacio u kontejner i pozvao Hitnu rekavši kako ju je u takvom stanju našao na ulazu. Hodić je od 2001. tukao sina šakama i svime što mu je došlo pod ruku, izgladnjivao ga, nije mu dopuštao da se igra s drugom djecom pa je cijelo vrijeme provodio u stanu, a jednom ga je zgrabio za noge i glavom udario u automobil.

Sin detaljno svjedočio o kobnoj noći

Vrhovni sud ukinuo je nepravomoćnu presudu zbog toga što dječaka, koji je svjedočio o svom zlostavljanju, nisu pitali hoće li svjedočiti i o ubojstvu majke ili će koristiti zakonski blagodat u odnosu na oca i vratio predmet na ponovljeno suđenje. Dječak je pred izmijenjenim sudskim vijećem rekao kako želi svjedočiti i detaljno je opisao događaj iz kobne noći. Hodić je ponovno nepravomoćno osuđen na 35 godina zbog ubojstva te na 2,5 godine zbog zlostavljanja sina. Kako je jedinstvena kazna uvijek manja od zbroja pojedinačnih kazni Hodić je ponovno dobio 37 godina robije.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...