News

Komentari 115

Sama se prozvala modelom: Osjećam se seksi u svom tijelu

Sama se prozvala modelom: Osjećam se seksi u svom tijelu

KANADA: Smatram da bismo trebali riječ "debljina" smatrati pozitivnom. Bila je tako negativna riječ već godinama, vrijeme je da ju uzmemo natrag, rekla je Jewelz...

Julianna Mazzei (25) iz Toronta odlučila je prihvatiti i zavoljeti svoje tijelo i debljinu s kojom se, zbog novousvojenih principa, prestala boriti. 

Na svojem Instagram profilu prozvala se plus-size aktivisticom i modelom, a njezine fotografije otkrivaju kako nema problema s poziranjem u bikiniju ili drugim oskudnim kombinacijama. 

- Osjećam se seksi u svome tijelu i mislim da bi svi trebali - izjavila je Julianna koja sebe naziva Jewelz za Daily Mail

No, iako je sad potpuno samouvjerena, Jewelz otkriva kako se 23 godine borila sa svojim izgledom i drugim ljudima koji su ju zbog njega zadirkivali. Imala je i dečka koji je prekinuo s njome jer je "izgledala nezdravo". Za nov život, u kojem voli i poštuje sebe i svoje tijelo, inspiraciju je našla na brojnim internetskim stranicama. 

- Znala sam da sam dobra osoba iznutra, no nikako mi se osobnost nije poklapala s mojim izgledom - objasnila je. 

Na Instagram profilu ima oko 100.000 pratitelja, a njen cilj je inspirirati i ostale da vole sebe i svoje tijelo. 

- Smatram da bismo trebali riječ "debljina" smatrati pozitivnom. Bila je tako negativna riječ već godinama, vrijeme je da ju uzmemo natrag, shvatimo da to nije ružna riječ i da bi se trebala prestati upotrebljavati u negativnom kontekstu - rekla je Jewelz. 

Julianna također negira sve optužbe da je "nezdrava". Izjavila je kako živi zdrav i aktivan život. 

Najčitaniji članci