Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Samo se htio provozati: Ušao u helikopter, izvlačila ga policija

HTIO UVUĆI I BICIKL: Muškarca koji je imao srčani udar trebali su prebaciti u splitsku bolnicu, no prije polijetanja u helikopter je 'uletio' rastrojeni 41-godišnjak iz Zagreba

9 komentara

Kako je za Dubrovački dnevnik izjavio neslužbeni izvor, muškarac (41) iz Zagreba na Orebiću ometao je hitni medicinski prijevoz helikopterom. Muškarca koji je imao srčani udar trebali su prebaciti u splitsku bolnicu, no prije polijetanja u helikopter je 'uletio' rastrojeni 41-godišnjak koji se htio provozati. Kako nije htio izaći iz helikoptera, pozvali su policiju.

- Kad je vidio helikopter, uletio je i nije htio izaći, htio je ići s njima. Srećom, policijska patrola je tada bila u Orebiću te su ga molili da izađe, na kraju su u tome i uspjeli. Navodno je htio i bicikl unutra uvući - izjavio je izvor za spomenuti medij. 

Dubrovačko-neretvanska policija potvrdila je da su intervenirali i rastrojenog muškarca odvezli na psihijatriju u Dubrovnik.

- Oko 11:30 sati na nogometnom igralištu u Orebiću je bio organiziran hitni medicinski prijevoz. Jedan 41-godišnjak iz Zagreba u stanju duševnog rastrojstva je pokušao ometati prijevoz. Policija je intervenirala te je muškarac predan na odjel psihijatrije Opće bolnice Dubrovnik, a hitni medicinski prijevoz je realiziran - potvrdili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Možda vas zanima i ovo:
Message