Obavijesti

News

Komentari 39

Sanader: Na Fiolića su vršili pritisak i zato me lažno teretio

Sanader: Na Fiolića su vršili pritisak i zato me lažno teretio
3

Danas me u medijima dočekao Čobankovićev iskaz i tome se mora stati na kraj. Prije toga smo vidjeli i Fiolićev, kazao je Sanader nakon ispritivanja u USKOK-u

VIDEO

Bivši premijer Ivo Sanader je u pratnji odvjetnika nešto prije 11.30 sati došao u zgradu USKOK-a gdje su ga istražitelji ispitali kao osumnjičenog u aferi Planinska. 

Dopratili su ga odvjetnici Jadranka Sloković i Čedo Prodanović, a prije ispitivanja nisu bili raspoloženi za izjave. Ispitivanje nije dugo trajalo. Po izlasku iz Uskoka Sanader je bio pričljiviji:

- Danas me u medijima dočekao Čobankovićev iskaz i tome se mora stati na kraj. Prije toga smo vidjeli i Fiolićev. Prvi put kada je Fiolić govorio istinu kazao je da je razlikom u cijeni te zgrade napravio kuću sinu. Nakon toga na njega se vršio pritisak prema pouzdanim informacijama koje imamo ja i moj obrana. Ne znam tko je autor pritiska, ali nakon toga Fiolić je promijenio iskaz i lažno me teretio - rekao je Sanader ispred zgrade Uskoka za Večernji list

Dodao je kako nikada ništa nije dogovarao s Fiolićem oko prodaje te zgrade. Kazao je kako je u Uskoku zanijekao sve za što ga se sumnjiči.

U aferi Planinska radi se o malverzacijama oko prodaje poslovne zgrade u zagrebačkoj Planinskoj ulici. Navodne nezakonitosti teške su više od 26 milijuna kuna. Osim Sanadera osumnjičeni su Stjepan Fiolić, sudski vještak Mato Bitanga i bivši ministar regionalnog razvoja Petar Čobanković. 

Čobankovićev odvjetnik nije bio upoznat s dijelovima iskaza

Čobankovićev odvjetnik Mate Matić najoštrije je osudio medijsku objavu tajnih podataka iz USKOK-ove istrage. Rekao je da ni sam nije bio upoznat s dijelovima iskaza koji su objavljeni u Jutarnjem listu. 

- To je jako ružno! Radi se o tajnim podacima u kojima su neki dijelovi koje može imati samo suprotna strana (USKOK) i to mi nikako nije jasno. Neke detalje prvi put vidim. Ova objava je ružna i nepotrebna, nema razloga zašto bi se to svjedočenje tako prezentiralo, rekao je, a prenosi T-portal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...