Obavijesti

News

Komentari 89

Sanadera prevezli natrag u zatvor, nalazi mu nisu dobri

Nalaz ergometrije Ive Sanadera nije pokazao normalne vrijednosti rada srca. No profesor Miličić ističe da rezultati ukazuju da Sanaderovo zdravlje nije ugroženo

VIDEO

Bivši premijer je u ponedjeljak oko 9 sati obavio pretragu srca pod opterećenjem, ergometriju. Posjetio ga je odvjetnik Goran Suić i donio mu dnevne tiskovine. Nešto prije 11 sati Ivo Sanader završio je s pregledom te su liječnici odlučili da nema potrebe da ga se zadrži u bolnici. Iz bolničke sobe je oko 13 sati krenuo prema zatvoru u Remetincu. Vozili su ga u kombiju pravosudne policije u jaku policijsku pratnju. 

Nalazi ergometrije, kaže profesor Davor Miličić, Sanaderov kardiolog iz KBC Zagreb, nije pokazao normalne vrijednosti rada srca bivšeg premijera.

- Vrijednosti nisu one koje nazivamo normalnima, no i dalje rezultati ukazuju da Sanaderovo zdravlje nije neposredno ugroženo te ne zahtjeva nikakvu hitnu intervenciju - pojasnio je prof. Miličić.

Dodao je da su detaljne upute o novoj Sanaderovoj terapiji, koju je propisao proteklih dana, napisane u otpusnom pismu te da će bivši premijer na kontrolu kardiologu ponovno za mjesec dana.

Zbog aritimije Sanader prima lijekove, pa liječnici smatraju da će mu se stanje normalizirati. Njegov odvjetnik Goran Suić novinarima je ispred bolnice kazao kako se sanaderu tlak povisio te da sad iznosi 180/100. 

Odgodili mu ročište zbog zdravlja

Bivšeg premijera u petak su sa Županijskog suda, nakon što su prekinuli ročište, prevezli na KBC Rebro. Ivu Sanadera u petak su nakon ročišta na Županijskom sudu, koje je odgođeno zbog njegova zdravstvenog stanja, prevezli na pregled u KBC Rebro. S njim su satima, dok su čekali nalaze pretraga, bili odvjetnici Jadranka Sloković i Čedo Prodanović. tada je obavio koronarografiju. U bolničkoj sobi bio je sam, a čuvali su ga pravosudni policajci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'
IZBORI 2024.

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.
Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku