News

Komentari 157

Sandra Švaljek ne zna koliko košta tramvajska karta ZET-a?

Sandra Švaljek ne zna koliko košta tramvajska karta ZET-a?

Švaljek, kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu, je rekla kako će u uređenom sustavu koji ona postavi, karta cijeli mandat koštati četiri, a ne 12 kuna. Tramvajska karta je u Zagrebu već godinama 10 kuna

U autoriziranom intervju današenjem Večernjem listu nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Sandra Švaljek nije znala cijenu tramvajske karte.

Poručila je da apsurd upravljanja Zagrebačkim holdingom predstavlja činjenica da su građani tri i pol godine plaćali kartu za tramvaj 12 kuna, a sada je ona snižena na četiri kune.
Poručila je da će u uređenom sustavu koji ona postavi, karta cijeli mandat koštati četiri, a ne 12 kuna.
Tramvajska karta je u Zagrebu već godinama 10 kuna, pa i u vrijeme dok je Švaljek bila zamjenica gradonačelnika Bandića, te u vrijeme kada je on pritvoren pa je vodila Zagreb. I sada klasična karta koja vrijedi sat i pol košta 10 kuna, dok je polusatna snižena na četiri kune.

Njen gaf su odmah iskoristili politički oponenti iz tabora Anke Mrak Taritaš (HNS). Ismar Avdagić, glasnogovornik kampanje Anke Mrak Taritaš je podjelio isječak iz intervjua s naslovom "Kad si nezavisna od svakog života".