Obavijesti

News

Komentari 2

Sarkozy želio vratiti bivšu, a istovremeno imao drugu curu?

Sarkozy želio vratiti bivšu, a istovremeno imao drugu curu?
3

Sarkozy je navodno bio spreman odreći se mandata da vrati bivšu ženu. Dok je to činio, imao je ljubavnicu novinarku. Carlu Bruni oženio je nakon 80 dana veze

VIDEO

Nicolas Sarkozy navodno je bio spreman odreći se predsjedničkog mandata kako ne bi izgubio bivšu suprugu Ceciliju, piše u knjizi 'Gospodin Predsjednik: Scene iz političkog života 2005.-2011.' koju je o Sarkozyjevom političkom životu napisao njegov bivši bliski suradnik Franz-Olivier Giesbert.

- Ona je morala otići da bih ja shvatio da je jedino ljubav važna u životu, navodno je rekao Sarkozy kada je 2007. godine pobijedio na izborima.

- Previše sam toga posvetio ambicijama. Da moram birati između karijere i njenog povratka, ne bih oklijevao ni sekunde, navodno je rekao francuski predsjednik. Neki smatraju da će knjiga potresti prvu damu Carlu Bruni s kojom se Sarkozy vjenčao 2008. godine nakon 80 dana veze. Giesbert piše da je Sarkozy, dok je pokušavao vratiti Ceciliju, istovremeno bio u vezi s novinarkom Annom Fuldom. Navodno joj je obećao sve 'počevši s brakom', pa je Anne ostavila muža. Istovremeno je predsjednik zasipao Ceciliju SMS-ovima i pozivima i nudio joj 'bolji život'.

- Žene nikad ne razumiju da voliš samo njih iako povremeno zalutaš kod drugih. No to nije nevjera. Nevjera znači napuštanje, navodno je Sarkozy rekao Giesbertu. Sarkozy i Cecilija su se na kratko bili pomirili, no ona je navodno to razdoblje provela u suzama te ga opet napustila, dajući jasno do znanja da čak nije ni glasala za njega na izborima. Kasnije se udala za Richarda Attiasa, organizatora događaja iz New Yorka. Kada je Giesbert u siječnju 2008. savjetovao Sarkozyju da 'notorno promiskuitetnu' Carlu Bruni ne predstavlja drugim muškarcima, dobio je navodno oštar ukor. U listu Le Point u kojem je urednik, Giesbert je napisao:

- Ne upoznaj svoju novu ženu sa svojim sinovima, Barackom Obamom ili bilo kojim drugim zgodnim muškarcem. Sarkozy ga je nazvao i rekao mu da mu se ruga i da bi mu trebao razbiti facu. Tada je telefonsku slušalicu uzela Carla i ispričala se u ime muža.

- Oprostite mu. Morate razumjeti da je jako zaljubljen. Ne može podnijeti da ljudi pišu takve stvari o meni. Nisam kuja ni drolja, to morate znati, rekla je Carla. U knjizi Giesbert opisuje Sarkozyja kao radoholičara koji nema poštovanja prema svojim zaposlenicima, no obožava izvještaje stranih medija.

- Francuska se vratila, Kennedy je bio ništa u usporedbi s ovima. Svaki dan sam u stranim medijima, čovjek sam godine u Španjolskoj i Kini, navodno je rekao predsjednik, a prenosi Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije