Obavijesti

News

Komentari 360

Saucha: Ovo mi je bila najteža odluka u životu, iza nje stojim

Saucha: Ovo mi je bila  najteža odluka u životu, iza nje stojim
1

Došli bismo na izbore i ne bi se riješilo ništa, ponovno bismo išli na izbore, a imali isti rezultat. To je bila moja nit voditelja, rekao je Saucha nakon glasovanja

VIDEO

Iako je SDP-ovu inicijativu za opoziv Marića potpisao, Tomislav Saucha sada kaže da je glasovao protiv opoziva jer smatra da Marić nije kriv za ono što mu se stavlja na teret.

"Došli bismo na izbore i ne bi se riješilo ništa, ponovno bismo išli na izbore, a imali isti rezultat. To je bila moja nit voditelja, svjestan sam što sam napravio", rekao je Tomislav Saucha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Oporba nije uspjela skupiti dovoljno glasova za opoziv ministra Marića: Tomislav Saucha presudio svojim glasom protiv njegova rušenja Više na http://bit.ly/2pHPiAI Reporterka: Nikol Zagorac

Posted by 24sata on Thursday, May 4, 2017

Upitan čime su ga HDZ-ovci kupili, Saucha je rekao:

"Zlo pitanje. Protiv mene se vodi postupak i mene može spasiti samo odvjetnički tim. Ako nakon lokalnih izbora zaista bude ovisilo o mene, vjerujem da će doći do novih izbora. Nisam ja želio da danas stvari ovise o meni. Bila je prozivka...", kazao je Saucha.

Saucha je rekao da je odluku sam donio, da nitko nije na njega vršio pritisak niti je s ikim iz HDZ-a posljednjih dana razgovarao.

"Ja nisam član SDP-a već dva mjeseca. Ovo nije inat. Donio sam samostalno odluku, zadnjih tjedan dana bio sam kod kuće, inače mi nije dobro. Cijela ova priča je na meni ostavila traga, nisam se ni mislio danas pojaviti, ali neki su inzistirali da dođem. Ovo nije nikakav inat. Svjestan sam da nakon ovog dana s nekim od kolega više nikad u životu neću razgovarati", kazao je Saucha.

Rezultati glasovanja

Marić ostaje ministar - 75 za i 75 protiv - Saucha presudio, Glasnović nije glasovao! Više na: http://bit.ly/2p0g36e

Posted by HRT Vijesti on Thursday, May 4, 2017

Kaže da je glasovao protiv opoziva jer smatra da Marić nije kriv za ono što mu se stavlja na teret.

"Iz onoga što sam čuo, mislim da nije odgovoran. Stvara se atmosfera javnog linča koja meni nije nimalo simpatična", dodaje Saucha.

"Ovo mi je bila najteža odluka u životu koju sam morao donijeti, ali iza nje stojim", rekao je.

Saucha je ponovio da već dva mjeseca nije član SDP-a.

"Moja politička karijera je završila kad je podignut kazneni postupak, koji će vjerujem trajati dugo. U politici sam od 19 godine, više nemam ambicije za politiku, mandat ću odraditi do kraja, najbolje što mogu, a onda se nadam nekom normalnom životu", kazao je.

"Ovo je sada tehnička podrška, ne politička. Očekujem da se poslije lokalnih izbora složi neka nova većina. Novi izbori sada, uoči turističke sezone, ne bi nikome pomogli. Treći put bi nas doveli u istu pat poziciju. Iz SDP-a sam izašao da stranci ne snosim štetu i danas sam donio svoju odluku i s njom ću živjeti", zaključio je.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 360
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa