Obavijesti

News

Komentari 278

SDP poručio HDZ-u: Hrvatska raste, osporite to ako možete

SDP poručio HDZ-u: Hrvatska raste, osporite to ako možete
1

Tviteraši SDP-a su odmah reagirali na izborni program koji je HDZ predstavio. Pohvalili su se fiskalizacijom, ulaganjima, povlačenjem sredstava iz fondova EU-a

VIDEO

Reakcija SDP-a na izborni program Domoljubne koalicije "5 + Hrvatska" bila je vrlo brza. Na svojem Twitteru objavili su komentare kojima pobijaju tvrdnje koje je Tomislav Karamarko iznio u četvrtak na skupu na zagrebačkom Velesajmu.

- Programi se pišu kod kuće, a ne vani - napisali su SDP-ovci aludirajući time na činjenicu da su HDZ-ov program pisali njihovi stručnjaci, ali i stručnjaci iz Njemačke. SDP-ovci su se pohvalili i svojim projektom e-Građani.

- E-građani je digitalizacija javne uprave koju je ostvarila ova Vlada. Valjda su 5+ prespavali taj projekt.

Naglasili su i kako su netočne Karamarkove tvrdnje da je ova Vlada iz EU fondova povukla manje sredstava nego je uplatila.

- Da podsjetimo @HDZ001: Hrvatska je u povlačenju sredstava Europske unije u plusu 200 milijuna eura - napisali su tviteraši. 

- Još jednom u prazno za @HDZ001 Strana direktna ulaganja u RH su u 2014. bila preko 2,89 milijardi eura, dok su 2011. bila 1 mlrd. Dargo nam je da @HDZ001 misli o porezima. Zahvaljujući fiskalizaciji danas se u hrvatskoj kontrolira svaki račun - pišu SDP-ovci. 

- Prvi put nakon 2008. godine proračun je ostvario suficit, odnosno prihodi su veći od rashoda - piše u jednom tweetu. 

- Zakon o životnom partnerstvu osoba istog spola je dokaz brige za manjine u društvu. Znamo kakvo je mišljenje - navode SDP-ovci. 

- Hrvatska raste! Ospori ako možeš! Indeks ekonomske klime u Hrvatskoj najviši u EU. #HrvatskaRaste Nema povratka na staro!- kažu SDP-ovci. Pohvalili su se i da su promijenili Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji, "onaj kojima je HDZ obespravio dio građana". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 278
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.