Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

SDP se počeo pripremati za EU izbore i moguće prijevremene

Na upite oko komentara na suspenziju četiri člana stranke SDP poručuje:  "Stranka koja ima svoja tijela i koja o stranci ne polemizira putem medija“

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
9 komentara

Na sastanku predsjednika SDP-a Davora Bernardića i predsjednika SDP-ovih županijskih organizacija, koji je u srijedu održan na Iblerovom trgu, raspravljalo se o pripremama za izbore za Europski parlament i za moguće prijevremene parlamentarne izbore, SDP osniva stožer za EU izbore i nastavlja s raspravom o svom Programu za bolju Hrvatsku među svim članicama i članovima, priopćeno je iz SDP-a.

KRATKO PRIOPĆILI Komisija SDP-a potvrdila je suspenziju pobunjene četvorke

Raspravljalo se i o aktualnoj političkoj situaciji, a na sastanku s Bernardićem bili su Zlatko Komadina, Ranko Ostojić, Gordan Maras, Tihomir Jaić, Barbara Antolić Vupora, Marina Opačak Bilić, Renata Sabljar Dračevac, Vili Bassanese, Ivan Vuković, Tomislav Zrinski, Mladen Kešer, Mate Vukušić, Mladen Novak i Nikola Domitrović. 

Sinisa Hajdas Doncic REAGIRAO Siniša Hajdaš Dončić: Davor Bernardić sam sebi radi cirkus

Predsjednici županijskih organizacija predstavili su svoje planove za jačanje SDP-a na terenu te pozvali predsjednika SDP-a u "intenzivan obilazak kao i do sada radi susreta s građanima iskazujući, u isto vrijeme, želju da i saborski zastupnici dođu među građane i članove u svoje izborne baze". 

"Svi sudionici sastanka su jednoglasno poručili da im je svima cilj jači i bolji SDP i da aktivno rade na tome svakodnevno na terenu nudeći rješenja za građane, a ne baveći se strankom putem medija već isključivo u stranci". 

NAKON SUSPENZIJE Grbin: Ne odustajem od SDP-a, ukazivat ću na sve što ne valja

Na upite oko komentara na suspenziju četiri člana stranke iz SDP-a poručuju: "SDP je stranka koja ima svoja tijela i koja o stranci ne polemizira putem medija. SDP poštuje svoj Statut i odluke stranačkih tijela“, priopćeno je iz te stranke.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message