Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sedam puta ostavili kaznu, a nisu primijetili mrtvaca

John Waldo (42) nestao je 11. veljače, a idući dan na njegovom BMW-u se pojavila prva kazna. Parkirani BMW na Floridi su kaznili sedam puta

Gainesville.com
Foto: Gainesville.com
0 komentara

Službenici u Gainesvilleu na Floridi morat će odgovarati zašto su sedam puta stavili kaznu na parkirani BMW u kojem su pronašli leš koji je na sjedištu auta bio nekoliko dana. Policija istražuje smrt lokalnog inženjera Johna Walda (42), čije su tijelo našli u autu, a njega su posljednji put vidjeli u baru 11. veljače. Sljedećeg dana na BMW-u se pojavila prva kazna. Još ne znaju od čega je umro Waldo, jer nije bilo vidljivih tragova smrti i morat će čekati dodatne analize. Stanovnici su ponedjeljak oko 16 sati poslijepodne javili policiji za sumnjivi auto koji stoji na istom mjestu već nekoliko dana. Walda su našli na zadnjem sjedištu s ključevima u ruci, a u pretincu je imao i napunjeni pištolj.
- Ne vjerujemo da se radi o ubojstvu - rekao je detektiv Bennie Smith za Gainesville Sun u srijedu. Dodao je da je moguće da nitko nije vidio tijelo u autu zbog ilegalno zatamnjenih prozora.

Možda vas zanima i ovo:
Message