Obavijesti

News

Komentari 0

Seks, droga i videovrpce u Buckhingamskoj palači

Seks, droga i videovrpce u Buckhingamskoj  palači
1

Dva muškarca od 30 i 40 godina uhitili su zbog ucjene člana kraljevske obitelji koji na videosnimci koju posjeduju konzumira kokain

VIDEO

Britanski Scotland Yard uhitio je dva muškarca pod optužbom da su ucjenjivali zasad anonimnog člana kraljevske obitelji, javljaju engleski mediji. Jedine službene informacije koje dosad postoje sugeriraju kako su dva muškarca u dobi od 30 i 40 godina uhićeni zbog ucjene te je nad njima provedena kriminalistička obrada. Muškarci će se pred sudom pojaviti sljedeći mjesec. Sunday Times tvrdi kako su dva muškarca kontaktirala s članom kraljevske obitelji i zatražila 50.000 funti da bi za sebe zadržali videosnimku seksualnog odnosa, na kojoj također postoje i neosporni dokazi konzumiranja droge. Do pokušaja iznude došlo je još 2. kolovoza kad je jedan od uhićenika telefonom stupio u kontakt s uredom člana kraljevske obitelji i rekao mu kako posjeduje njegovu seksualnu snimku i dokaze o konzumiranju kokaina. Žena s kojom je član kraljevske obitelji snimljen u seksualnom odnosu navodno je surađivala s ucjenjivačima. Prema saznanjima BBC-ja, riječ je o javnosti manje poznatom članu kraljevske obitelji.
Bivši glasnogovornik Buckinghamske palače Dickie Arbiter rekao je kako će kraljevski dužnosnici vjerojatno provesti vlastitu istragu tvrdnji koje Times iznosi, ali naglasio i da su šanse da se ime ucjenjivanog člana obitelji otkrije ravne nuli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)