Obavijesti

News

Komentari 49

Šest ključnih država: Biden i Trump tu se bore za svaki glas

Šest ključnih država: Biden i Trump tu se bore za svaki glas

Četvrtak bi mogao biti ključan dan, stignu li rezultati u nekoliko ključnih država koji će zajamčiti pobjedu i donijeti dovoljan broj elektorskih glasova Joeu Bidenu koji je trenutno bliži broju od 270

VIDEO

U šest država vodi se tijesna bitka, a danas bi tijekom večeri mogli dobiti još detaljnije rezultate, a možda i pobjednika.

Arizona - Biden ima nešto više od 68.000 glasova prednosti, a najveći broj glasova koji se trebaju obraditi dolazi iz okruga Maricopa, u kojem je i Phoenix. Radi se o otprilike 275.000 glasova. Nove podatke iz Arizone dobit ćemo u 3 ujutro po našem vremenu. Ova država nosi 11 elektorskih glasova.

Georgia - Najnovijim podacima iz okruga Fulton u kojem je Atlanta, Joe Biden je dodatno smanjio zaostatak za Trumpom. Razlika je oko 18.500 glasova. Ova država bi oko 16.30 sati trebala objaviti nove podatke. Fulton je trenutno u kontroliranju zadnjih glasova, a ostalo je između 10.000 i 11.000 glasova koje trebaju prebrojiti. U cijeloj državi još je oko 61.000 glasova u igri. U igri je i 16 elektorskih glasova.

Nevada - Bidenovo vodstvo je tanko, nešto manje od 8000 glasova, i dugo se čekaju novi podaci iz ove države. Oni će večeras u 18 sati imati konferenciju s novim podacima, a pola sata prije u Las Vegasu će konferenciju o izborima imati i Donald Trump. Ovdje se nudi 6 elektorskih glasova.

Pennsylvania - U ovoj državi još se čekaju podaci za nekoliko stotina tisuća glasova, a najveći dio ih je iz Pittsburgha i okruga Allegheny - gdje se očekuje većina glasova u korist Joea Bidena. U posljednjih par sati, tamo je Trump izgubio oko 30.000 glasova razlike. Ova država ima najveći broj elektorskih glasova u igri i samo pobjeda u ovoj bi Bidenu mogla donijeti ukupnu pobjedu.

Donald se prijeti odlaskom iz SAD-a ako ne pobijedi, a Joe će mu mrtav hladan: Bi den!
Donald se prijeti odlaskom iz SAD-a ako ne pobijedi,  a Joe će mu mrtav hladan: Bi den!

Aljaska - Ovdje je Donald Trump u velikoj prednosti, no tek je nešto manje od polovice rezultata stiglo, ali očekuje se da će ova država i tri elektorska glasa otići njemu.

Sjeverna Karolina - Tijesna bitka vodi se i u ovoj državi, razlika je manje od 80.000 glasova. U toj državi još nisu poznati podaci za otprilike 117.000 dopisnih glasova, a ako su poslani do dana izbora, oni se mogu uvažiti stignu li do 12. studenog. Nije poznato koliko je tih dopisnih glasova ispunjeno i vraćeno. Sjeverna Karolina ima 15 elektorskih glasova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Melania i Jared rekli Trumpu da prizna poraz, a sinovi i saveznici i dalje odbijaju priznati rezultat
SVE O BIDENOVOJ POBJEDI

Melania i Jared rekli Trumpu da prizna poraz, a sinovi i saveznici i dalje odbijaju priznati rezultat

Joe Biden izabrani je američki predsjednik. U svom prvom govoru najavio je jedinstvo i borbu protiv korone, a već se znaju i prvi potezi njegove vlade

Biden: Bit ću predsjednik koji će ujediniti, neću vidjeti crvene i plave države, nego ujedinjene!
VIDEO: POBJEDNIČKI GOVOR

Biden: Bit ću predsjednik koji će ujediniti, neću vidjeti crvene i plave države, nego ujedinjene!

Joe Biden je u napetoj izbornoj trci osvojio više od 270 elektorskih glasova i tako postao 46. predsjednik SAD-a. Zajedno s Kamalom Harris obratio se javnosti oko 2 ujutro po našem vremenu
Muljaže s porezima, problemi s poslovima: Čekaju li Trumpa crni dani nakon Bijele kuće?
SHOW NIJE GOTOV

Muljaže s porezima, problemi s poslovima: Čekaju li Trumpa crni dani nakon Bijele kuće?

Kad je NY Times otkrio da je 2016. platio samo 750 dolara saveznog poreza na dohodak i da su mnoge njegove aktivnosti nagomilale gubitke, slika uspješnog poduzetnika pretrpjela je još jedan udarac