Obavijesti

News

Komentari 98

Sesvete: Maskirani je napadač ispalio više hitaca u muškarca (41)

Sesvete: Maskirani je napadač ispalio više hitaca u muškarca (41)
15

Maskirani muškarac je kroz prozor kafića ispalio dva metka u 41-godišnjaka, zatim ušao unutra i ponovno pucao njega. Nije ga uspio ubiti. Policija traga za napadačem

VIDEO

Jerko Romić (41) s prijateljem je sjedio za stolom kafića Marko u Sesvetama u subotu oko 22 sata. Odjednom su se začuli pucnji i lomljenje stakla. Romić je pao sa stolca na pod. Netko je prema njemu s ceste iz pištolja ispalio nekoliko hitaca kroz staklo kafića. Gosti se nisu ni snašli a u kafić je ušetao maskirani muškarac. Stao je kraj vrata i uperio pištolj u Romića te ponovno ispalio nekoliko hitaca. Romić je bio obliven krvlju. 

Muškarac s kapuljačom i fantomkom na glavi išetao je iz kafića i pješice se uputio u smjeru Dugog Sela. Izgubio mu se svaki trag. Ubrzo su stigle policija i Hitna pomoć. Teško ranjenog Romića prebacili su u zagrebačku bolnicu Dubrava. Iako je maskirani muškarac u Romića ispalio između pet i deset metaka, nije ga uspio ubiti. Liječnici su ga operirali u bolnici, ali nam nisu htjeli reći koliko je hitaca završilo u njegovu tijelu. Nije u životnoj opasnosti.

- Isprva nismo obratili pozornost na pucnjavu jer je u blizini hotel, pa se često subotom čuju hici zbog vjenčanja. Tek smo kasnije shvatili da je netko ranjen - rekli su nam ljudi koji stanuju blizu kafića. I ranjeni Romić stanuje u Sesvetama, u nedovršenoj kući. Ima ženu i djecu. Njegovi susjedi nisu bili raspoloženi za razgovor, kao ni muškarac koji mu je pravio društvo u kafiću kobne večeri.

Romić je 2003. godine hodočastio od Marije Bistrice do Međugorja. Pješice je prevalio put dugačak 500 kilometara u 18 dana. Tad je rekao kako je u Međugorje došao na zavjet zahvale jer je u nizu dobara prepoznao ljubav Majke Božje i došao joj je zahvaliti. 

Stanovnici Sesveta često vide krvave prizore na svojim ulicama. Nije prošlo ni godinu dana od ubojstva umirovljenog policajca. Prije dvije i pol godine u Sesvetama je usred dana Kazimir Dužnović izvršio jednu od najvećih pljački.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)