Obavijesti

News

Komentari 12

Seve napokon ima muškarca kojeg će voljeti do kraja života

Seve napokon ima muškarca kojeg će voljeti do kraja života
12

Milan Popović i Severina ove godine u veljači postali su roditelji malog Aleksandra. No, ni to nije bilo dovoljno da opstane njihova godinu i pol duga ljubavna veza

VIDEO

Otkako je početkom godine završila u bolnici zbog komplikacija u trudnoći, Severina (40) je bila glavna tema svih medija, pa tako i usputnih razgovora. Pjevačica je sredinom veljače u Splitu rodila sina Aleksandra. Milan Popović (47) svakodnevno ju je posjećivao u bolnici s njezinom majkom, a novinari su željno iščekivali njezin povratak kući kako bi je prvi put snimili sa sinom u naručju. To im ipak nije uspjelo jer je Milan s doktorima dogovorio da Severina bolnicu napusti u tajnosti. Ubrzo poslije porođaja Seve je počela raditi na svojoj liniji, a u proljeće je već najavila izlazak svog novog singla. Pjesmu 'Italiana' predstavila je u finalnoj emisiji reality showa 'Survivor' u lipnju. Singl je uskoro postao pravi ljetni hit, a spot za pjesmu Severina je s pjevačicom Anom Bebić snimala po cijeloj Hrvatskoj. Iako joj je sin Aleksandar na prvom mjestu, priuštila si je mini turneju po Jadranskoj obali. Seve i Milan snimljeni su u nekoliko hrvatskih gradova kako uživaju u trenucima odmora i zajedno paze na svog sina. Još tada, sve je djelovalo idilično. Već pred kraj ljeta počelo se šuškati da veza Severine i Milana više nije idilična. Ona je vrijeme provodila sama u Zagrebu,  a Milan je zbog posla stalno izbivao. Početkom listopada Severina je za časopis Gloria potvrdila kako je došao kraj njezinoj vezi sa srpskim poduzetnikom. Par se prošle godine u travnju zaručio. 

 - Jesmo, zaručili smo se. I on mene i ja njega. Jako se volimo i jako smo zaljubljeni, i to je osoba s kojom ću provesti ostatak života - rekla je tada Severina koja je odlučila biti samohrana majka, ali kako je i sama rekla, Milan će uvijek imati pravo i mogućnost da vidi svog sina. 

 - Aleksandar je dijete naše velike ljubavi koja je pokleknula pred velikim razlikama u karakteru, odgoju, mentalitetu. Nije to bio lak period, to je bila i teška odluka s moje strane, otići s malom bebom na prsima, ali sve sam to napravila da Aleksandar ne počne prve korake u napetoj obiteljskoj situaciji - objasnila je Severina.  Milan je sina nedavno vidio prvi put poslije tri mjeseca. Vrijeme su zajedno proveli u Beogradu, a pjevačica je izjavila da je zbog toga bila neopisivo sretna. 

Par je u vezi bio od prosinca 2010. godine, a upoznali su se dok je Severina pjevala na Milanovoj rođendanskoj proslavi. Pjevačica je tad bila zaručena za Slavka Šajinovića. Za Milana se pričalo kako ima težak karakter te da voli da sve bude po njegovom, a Severina je poznata kao osoba koja nikome ne voli polagati račune. Zbog razlike u karakteru par je odlučio okončati svoju ljubav iako je Severina često znala isticati kako su jako zaljubljeni. Istaknula je da razlog njihova prekida nije treća osoba. Milana se ubrzo nakon njihovog prekida počelo povezivati sa srpskom glumicom Marijom Karan, a pisalo se da ljubuje i s glumicom Anom Sakić. Milan je vezu s Marijom opovrgnuo dok Marija nije htjela ništa komentirati. 

 Otkako je prekinula s 'kraljem bakra'  pjevačica se posvetila završavanju svog albuma koji nosi naziv 'Dobrodošao u klub'. Na njemu će se naći i tri publici već poznate pjesme 'Brad Pitt', 'Italiana' i 'Grad bez ljudi'. Sve tri pjesme postigle su velik uspjeh kod publike, a Severina se nada da će tako biti i s ostalima koje će se naći na njezinom albumu. Seve u ožujku sljedeće godine kreće na turneju, a u intrevjuu za Slobodnu Dalmaciju izjavila je kako će kamo god da ide, Aleksandra voditi sa sobom. Dok je bila u vezi s Milanom, nije se često u javnosti pojavljivala sa sinom. Poslije prekida, s Aleksandrom je snimila reklamu za dječju multibrand prodavaonicu. U posljednja tri mjeseca pjevačicu se često može vidjeti na društvenim događanjima u društvu prijatelja. Svojim izgledom i haljinama koje bira za pojavljivanje u medijima privlači pažnju medija, a šuška se i da na taj način želi Milanu poručiti što je izgubio. Seve će Novu godinu dočekati radno. Pjevat će u beogradskom klubu Magacin. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...