Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
182 komentara

Talijanka kavu i čaj poslužuje polugola, posao joj procvjetao

Le Cafe je jedan od najpopularnijih kafića na sjeveru Italije, a neki dolaze i iz gradova udaljenih 100 km da ondje popiju kavu. Za sve je zaslužna seksi vlasnica

Facebook/Corriere
Foto: Facebook/Corriere
182 komentara

Laura Maggi (34) već osam godina vodi kafić u talijanskom gradiću Bagnolo Mella, a stotine muškaraca u posljednje su  vrijeme postali njeni stalni gosti. Za 'navalu' u kafiću nije zaslužna dobra kava ni ponuda pića, već sama vlasnica Maggi koja piće poslužuje odjevena u izazovne kostimiće. Cijele dane i noći su zbog gostiju kafića blokirane sve okolne ulice, a oglasila se i gradonačelnica talijanskog gradića te je upozorila da će morati ograničiti parkiranje na tom području.

Maggi je u četvrtak gostovala u emisiji na jednoj talijanskoj televiziji te je komentirala 'prijetnje' gradonačelnice. 

- Ako toliko ljudi ovdje dolazi, što ja mogu? Znam da sam naljutila mnoge žene u gradu, ali to nije moj problem. Nisam ja kriva što muškarci vole dolaziti u moj kafić - rekla je Laura. Dodala je kako neki njeni gosti putuju i do 100 kilometara samo da mogu popiti kavu u njenom kafiću. 

Na zidovima Le Cafea su fotografije vlasnice kafića u kostimu na plaži, a Laura je postala lokalni hit nakon što su se mnoge žene požalile da njen izgled i odijevanje šteti vezama. Neke od njih su čak izjavile da takav kafić ne bi trebao imati ni dozvolu za rad, jer unosi nemir u njihovu mirnu sredinu, piše Corriere della sera

- U grad su počeli stizati mnogi turisti nakon što se proširila vijest o Laurinom kafiću. Još razmatramo što oko toga možemo napraviti. Ne možemo ljudima zabraniti da odlaze u kafić. Ako ništa drugo, muškarci koji tamo odlaze imaju problem. Moj suprug svakako ondje ne smije ići - rekla je Cristina Almici, gradonačelnica Bagnolo Melle. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message