Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
73 komentara

Shrvana majka Vesna: Danas je za mene prvi dan njene smrti...

Berlin: Ali K. (43) je otac troje djece stare 22, 18 i 3 godine. Policija ga je ispitala prije 12 godina kada je Georgine nestala, ali kao svjedoka. Tada je tvrdio da ne poznaje Georginu

Foto: Privatni album
73 komentara

Hrvatica Vesna (54) svoju kći Georgine Krüger traži već 12 godina. Georgine je nestala 25. rujna 2006. godine. Imala je 14 godina i vraćala se iz škole. Izašla je iz autobusa u dijelu Berlina zvanom Moabit i nestala. Zadnji put je viđena u ulici Stendaler nekoliko metara od kuće.

SEKSUALNO JU ISKORISTIO I UBIO? Hrvatica godinama traži kćer: Policija je sad privela ubojicu?

Živio je samo 89 metara od žrtvine kuće

Nakon 12 godina policija je uhitila osumnjičenog za ubojstvo. Riječ je o Aliju K. (43) koji je živio samo 89 metara od kuće u kojoj je živjela Georgine. Ali je otac troje djece stare 22, 18 i 3 godine. Alija K. je policija ispitala kada je Georgine nestala, ali kao svjedoka. Tada je tvrdio da Georgine ne poznaje. Prošle godine policija je dobila dokaze koji su upućivali na njega.

NERIJEŠENI MISTERIJ KOD BERLINA Hrvatica još traži nestalu kćer: 'Naći ćemo samo mrtvo tijelo'

Namamio je u podrum, silovao i ubio?

Osim toga Ali je 2012. godine bio osuđen jer je u podrum zatvorio tinejdžericu (15) i seksualno ju zlostavljao. Također, Ali je prikrivenom istražitelju priznao zločin. Sve je to bilo dovoljno da ga uhite i da u utorak počnu pretragu njegovog stana i podruma. Tijelo Georgine još nisu pronašli, ali sumnjaju da ju je Ali namamio u svoj podrum, seksualno iskoristio i ubio, piše bz-berlin.de.

Majka Vesna se nije predavala 12 godina i bila je uvjerena da je njezina kći živa. Sve do utorka kada je za njemačke medije rekla:

- Danas je za mene prvi dan smrti moje kćeri...

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message