Obavijesti

News

Komentari 222

Shrvani otac: "Molite se da mi se supruga i kći vrate kući"

Shrvani otac: "Molite se da mi se supruga i kći vrate kući"
7

U stravičnom sudaru kraj Zadra u subotu su teško stradale majka (33) i kći (5). Majka je još u životnoj opasnosti i na intenzivnoj njezi. Otac Dražen strepi i moli se za oporavak...

VIDEO

Ako nikada nisi drhtao od straha da ćeš nekoga izgubiti, nikada nisi ni volio, objavio je na Facebook profilu Dražen Predovan. U teškoj prometnoj nesreći kod Zadra protekle subote umalo je ostao bez supruge (33) i dvoje djece.

Žena se sa sinom (11) i kćeri (5) vozila autom iz mjesta Vrsi prema Zadru. Iz još nepoznatog razloga oko osam sati u mjestu Poljica Brig automobilom splitskih oznaka prešla je preko pune crte na suprotan kolnički trak. U tom trenutku naišao je kamion zadarskih registracijskih oznaka koji je vozio muškarac (35). Iako je pokušavao, nije mogao izbjeći automobil koji se našao ispred njega u njegovom traku, te ga je udario u desni bok. Udarac je bio strahovit, a automobil s majkom i djecom zarotirao se i sletio s ceste.

Djevojčica ima ozljedu glave


Majka je u sudaru teško ozlijeđena. Još je u životnoj opasnosti i na intenzivnoj njezi. Kći je u prometnoj nesreći zadobila udarac u glavu i bila je u životnoj opasnosti. Kako zadarska Opća bolnica nema dječju intenzivnu skrb, prebacili su je u splitski KBC. Sin je slomio nekoliko rebara te su ga liječnici zbrinuli i pustili na kućnu njegu.

Od automobila nakon sudara nije ostalo ništa

Majka u induciranoj komi


- Djevojčicu smo s ozljedama glave i pluća prebacili u splitsku bolnicu, a zbog prirode ozljeda bila je na respiratoru. Majka je još kod nas u Jednici intenzivnog liječenja te je u jednoj vrsti inducirane kome, koja će potrajati dok se promjene nastale u mozgu ne stabiliziraju. Još je kritično i nije izvan životne opasnosti. Mi činimo koliko možemo po protokolima za ovakve situacije i nadam se da će se obje oporaviti - ispričao nam je dr. Edi Karuc sa zadarske Jedinice intenzivnog liječenja.

Tiješi se uz sina i molitvu


Otac obitelji zaista prolazi teške trenutke. Uz obiteljsku nesreću koja ga je zadesila, ovaj invalid i sam ima problema sa zdravljem. Zbog bolesti su mu jednu nogu amputirali, a kako je bolest zahvatila i drugu, ne zna se hoće li je liječnici moći spasiti. Teške trenutke pokušava prebroditi uz sina koji se vratio iz bolnice, te zajedno iščekuju i mole da mu se kući vrate i supruga i kći. Prijatelji mu na zidu Facebook profila ostavljaju poruke potpore i nade u što brži oporavak supruge i kćeri.

- Ja se nadam da će uz Božju pomoć biti sve u redu, hvala na razumijevanju. U petak ćemo moliti u župi u Vrsima za ozdravljenje moje kćeri i supruge. Misa za ozdravljenje bit će u 19 sati. Tko god se želi priključiti s molitvama i pozitivnom energijom za njih dvije, dobrodošao je jer nam je svaka pomoć u ovim trenucima jako dobrodošla - kazao nam je shrvani Dražen Predovan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 222

VIDEO

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...
AKCIJA POLICIJE I USKOKA

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...

U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije...

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'
VELIKE SU ŠTETE

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'

To je bio kao neki vrtlog promjera oko 50 metara. Već su se sve granje, crjepovi, limovi, salonitne ploče vrtjeli u krug. U našem dvorištu završio je sav crijep sa susjedova pomoćnog objekta, ispričali su nam mještani
Zbog nesreće u Dugom Selu su uhitili vozača (27): 'Skretao je kad je dijete prelazilo cestu'
DETALJI TRAGEDIJE

Zbog nesreće u Dugom Selu su uhitili vozača (27): 'Skretao je kad je dijete prelazilo cestu'

Vozač kamiona će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku. Prijavili su ga tužiteljstvu zbog izazivanja prometne nesreće s posljedicom smrti