Obavijesti

News

Komentari 84

'Sila je tamo jaka': Darth Vader ulazi u utrku za šefa Ukrajine?

'Sila je tamo jaka': Darth Vader ulazi u utrku za šefa Ukrajine?
5

Spreman sam preuzeti odgovornost za sudbinu ove zemlje. Republiku ću pretvoriti u carstvo, vratiti bivšu slavu, izgubljene teritorije i ponos ove zemlje, poručio je Vader

VIDEO

Lord Sitha, Darth Vader odlučio se uključiti u predsjedničku utrku u Ukrajini . Njegov program uključuje utvrđivanje Ukrajine u carstvo kako bi mu se vratila bivša slava, prenosi RT , ali i svi svjetski mediji.

Spreman sam preuzeti odgovornost za sudbinu ove zemlje, ako mi građani dodijele tu čast. Republiku ću pretvoriti u carstvo, vratiti bivšu slavu, izgubljene teritorije i ponos ovoj zemlji, rekao je Vader

Vader, bivši Jedi vitez koji je nosio ime Anakin Skywalker, izabran je za kandidata na unutarstranačkim izborima Ukrajinske internetske stranke.

Službeno će ga predstaviti na stranačkom skupu u nedjelju.

- Spreman sam preuzeti odgovornost za sudbinu ove zemlje, ako mi građani dodijele tu veliku čast. Ja ću republiku pretvoriti u carstvo, vratiti bivšu slavu, izgubljene teritorije i ponos ovoj zemlji - rekao je Vader.

VIDEO

Naredio car Palpatine: Proglasio se gradonačelnikom Odese

Inače, Darth Vader je i prije imao nekoliko političkih aktivnosti u Ukrajini. Posljednja je bila u studenom 2013. kada su ga vojnici Imperija nosili u stolici u vijećnicu u Odesi, a on se proglasio gradonačelnikom grada, jer je tako naredio car Palpatine .

Na izborima osvojio 3%: Glasači ga sami upisivali u listiće

No, njegovo sudjelovanje u ukrajinskoj politici zabilježeno je i tijekom parlamentarnih izbora 2012. Osvojio je tada 3 posto glasova, čime je bio blizu ulaska u parlament. No, njegovi glasovi nikada nisu registriran i jer njegovo ime nije bilo službeno upisano na glasačkim listićima. Naime, svi njegovi glasači su ga vlastoručno upisali, što ukrajinski zakoni ne dopuštaju.

Bilježi se i događaj iz 2013. kad je ovaj bivši Jedi vitez vodio ljude u 'napad' na Ministarstvo pravosuđa kako bi obranio svoju Internetsku stranku, koju su proglasili nelegalnom.

'U Ukrajini je sila jaka'

U intervjuima, Vader je objasnio da je njegov gospodar zainteresiran za Ukrajinu zato što je 'sila tamo jaka'.

Kandidati za predsjednika Ukrajine moraju se registrirati do 4. travnja . Mogu doći ili iz političke stranke ili biti nezavisni, a svaki kandidat treba uplatiti 236.000 dolara kako bi uopće mogao sudjelovati u predsjedničkoj utrci.

Akontaciju za Lord Vadera podmirit će Internetska stranka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...