Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Silovao blizanku svoje djevojke: 'Zabunio sam se, izgledaju isto'

Djevojka je bila u kući kada je 24-godišnjak došao kako bi s njom razgovarao. Nakon sat vremena počeo je svlačiti s nje odjeću te je naposljetku silovao

21 komentara

Muškarac (24) iz Melbournea osuđen je na četiri godine zatvora nakon što je silovao sestru blizanku svoje djevojke. Branio se da se sve dogodilo zabunom, odnosno da je pomiješao sestre, javlja Daily Mail.

Rekao je policiji da je žrtva lažljivica te da ga je prevarila, ali je sud usvojio svjedočenje prema kojem je 24-godišnjak žrtvi govorio da je oduvijek zamišljao seks s njom.

Silovana djevojka taman je bila izašla iz veze, a kobnog dana bila je u kući kada je 24-godišnjak došao kako bi s njom razgovarao. Kasnije je počeo svlačiti s nje odjeću te je naposljetku silovao.

Policiji je muškarac više puta rekao kako je bio zbunjen jer žrtva i njegova tadašnja djevojka izgledaju identično, a tim se tvrdnjama branio i na sudu.

- To je bizarna stvar za izreći nakon što si sat vremena s njom razgovarao o njezinim problemima - kazao mu je sudac Felicity Hampel kada je isto muškarac ispričao i na sudu. 

Žrtva je navodno više puta pokušala počiniti samoubojstvo, a od sestre blizanke se udaljila.

Možda vas zanima i ovo:
Message