Obavijesti

News

Komentari 21

Silovatelj oženio ženu koja je ubila i zakopala sestru

Silovatelj oženio ženu koja je ubila i zakopala sestru
3

Marija Bošnjaković (71), koja u Požegi služi kaznu za ubojstvo svoje sestre, udala se u četvrtak za Šimu Rogića (71), osuđivanog silovatelja i lopova

VIDEO

Sreli smo se na ulici. Bila je lijepa, a ja sam oduvijek volio lijepe žene. Prišao sam joj i pitao je ima li dečka. I tako je počelo. Živjeli smo zajedno dvije godine, prisjeća se Šime Rogić (71) iz Popovića kraj Benkovca, koji je u četvrtak oženio svoju ljubav iz mladosti Mariju Bošnjaković (71). Njih dvoje voljeli su se prije više od pola stoljeća, no razišli su se jer je Šime bio nevjeran. U međuvremenu se Marija udavala dva puta, a Šime čak tri. Nakon što je u novinama vidio njezinu sliku uz tekst da je ubila svoju sestru, Šime joj se odlučio javiti, piše Večernji list.
- Mariji sam odlučio pružiti moralnu podršku. Podsjetio sam ju kako smo nekada ljubovali, a onda sam je posjetio u zatvoru. Iako su prošle godine, još mi je bila lijepa. Tada sam odlučio ispuniti obećanje koje sam joj dao kada smo bili mladi i oženiti je. Rekao sam joj: 'Marijo, budi hrabra. vjenčat ćemo se i nećeš biti sama'. Odmah je odgovorila: 'Može' - priča zaljubljeni Šime. Par se vjenčao u požeškom Matičnom uredu, a Marija je došla u pratnji policije. Nakon što su izgovorili sudbonosno 'da', otpratili su ih u Kaznionicu gdje su mogli provesti malo vremena zajedno. Šime će svoju suprugu redovito posjećivati u zatvoru, a nakon što odsluži kaznu planira je odvesti u rodno selo gdje će živjeti mirno i sretno. Podsjetimo, Marija Bošnjaković ubila je svoju stariju sestru Katu Burić (75) u siječnju 2008. godine. Nakon kraće svađe zatukla ju je žeračem za vatru i njeno tijelo zakopala u šumarku iza kuće u Janjoj Lipi. Policija je tijelo pronašla nakon desetak dana. Šime Burić također je dobro poznat policiji. Od svoje 20. godine se povlačio po zatvorima, a bio je osuđivan za krađe, silovanje i prijetnje. Zadnji put je bio u zatvoru 2008. godine nakon što je prijetio smrću benkovačkom gradonačelniku Mirku Erstiću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao