News

Komentari 20

Sin na oca nasrnuo sa čekićem? Otac je hitno prevezen u bolnicu i operiran, ima teške ozljede

Sin na oca nasrnuo sa čekićem? Otac je hitno prevezen u bolnicu i operiran, ima teške ozljede

U naselju Mali Pariz u Slavonskom Brodu nakon obiteljske svađe došlo je do tragedije. Sin (20) je na oca (49) nasrnuo hladnim oružjem i teško ga ozlijedio

Kako neslužbeno doznajemo tijekom svađe u brodskome naselju Mali Pariz  u petak oko ponoći u obiteljskoj kući sin je na oca nasrnuo hladnim oružjem, navodno čekićem i(li) nožem. Policija takve navode ne može potvrditi  dok se ne završi krim obrada toga događaja.

Naime, Operativno-komunikacijski centar PU brodsko-posavske u petak oko 2 sata iza ponoći zaprimio je dojavu o ozljeđivanju muškarca.

Policajci su odmah po dojavi izašli na mjesto događaja i utvrdili da je muškarac (49) teže ozlijeđen hladnim oružjem. Odmah je prevezen u brodsku Opću bolnicu, a počinitelj (20), uhićen je i nad njim traje kriminalistička istraga.

U brodskoj Općoj bolnici potvrđuju kako je teško ozlijeđeni otac operiran te da su njegove ozljede vrlo teške.

- Na mjestu događaja obavljen je očevid, u tijeku je kriminalističko istraživanje koje će dati točan odgovor što se zapravo dogodilo i što je bio razlog ovog sukoba unutar obitelji između oca i sina  - kazao je Damir Brezić, policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske.

 

 

Najčitaniji članci