Šire potragu za Dankom, susjedi ubojice: Cijela ta obitelj je jako čudna, negativna. Bojimo ih se | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 27

Šire potragu za Dankom, susjedi ubojice: Cijela ta obitelj je jako čudna, negativna. Bojimo ih se

Šire potragu za Dankom, susjedi ubojice: Cijela ta obitelj je jako čudna, negativna. Bojimo ih se
4

U kući Dragijevića trenutno su samo majka Svetlana, supruga Radislava i majka brata Dalibora. Susjedi su šokirani ovim događajem i prisjećaju se čudnog ponašanja obitelji

VIDEO

Mještani sela Zlot kod Bora, odakle potječe osumnjičeni Dejan Dragijević (50), optužen za teško ubojstvo djevojčice Danke Ilić (2), zajedno s kolegom iz borskog JKP "Vodovod" i dalje su šokirani zločinom. Dragijević i Janković su 26. ožujka pod utjecajem alkohola udarili automobilom djevojčicu, a kasnije je Dejan priznao da ju je zadavio i bacio na deponij. Na saslušanju je izjavio da je 28. ožujka s ocem i bratom premjestio tijelo. U kući Dragijevića trenutno su samo majka Svetlana, supruga Radislava i majka brata Dalibora. Susjedi su šokirani ovim događajem i prisjećaju se čudnog ponašanja obitelji.

Osim kuće obitelji Dragijević policija je pretražila i posjede susjeda, piše Kurir.

Potraga za tijelom djevojčice Danke Ilić nastavlja se u selu Zlot

-  Policija me zvala prije tri dana, razgovarao sam s nekim inspektorima, a oni su me kontaktirali jer su htjeli pretražiti okolicu Dragijevićeve kuće. Ima tu puno bunara i cisterni, radi se danima, ali ja nemam ništa s tim, ljudi rade svoj posao i neću im stajati na putu, neka traže što god trebaju - rekao je susjed kojem je polciija pretražila kuću.

-  Poznajem ih, naravno, ali ne želim to uopće komentirati, ja, kao i cijela nacija, čekam što će policija pronaći i što su učinili s izmučenim djetetom - rekla je susjeda.

- Cijela ta obitelj je jako čudna, ne razgovaramo previše s njima, negativni su. Bojimo se - rekla je druga susjeda.

Navode kako selo ima dosta nepristupačan teren. 

- Ako je Dejan sakrio ili bacio tijelo, mogao je to učiniti bilo gdje, s obzirom na nepristupačnost terena i mnogo skrivenih mjesta na koja nitko od nas ne ide. Ne isključujemo mogućnost da su mu pomogli brat i otac, ali sumnjamo. Tijelo djeteta moglo bi biti ostavljeno bilo gdje, jer su oni dobro poznavali svaki kutak sela. Pa znaju selo kao svoj džep, kao i svatko od nas - kažu susjedi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika
ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz Bolnice, dovezeno bez vitalnih funkcija, odgovorili su nam iz KB Sveti Duh

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...
VIDEO: DRAMA U ZAGREBU

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...

Na radilištu u Podsljemenu spašavali su muškarce koji su ostali zatrpani. Jedan muškarac ima ozljedu ruke, a drugi ima višestruke ozljede i prijelome, neslužbeno doznajemo.
VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'

VODICE - Oko tri ujutro čuli smo pucnjavu u klubu u Vodicama, javlja nam čitateljica. Dodaje kako su svi u panici krenuli prema izlazu. - Kad smo pobjegli iz kluba, otišli smo u ulicu iza njega, kako bi se sakrili. Pored nas je prošao čovjek s krvavim mrljama po vratu i majici - govori čitateljica. Policija nam je potvrdila da je sinoć došlo do fizičkog obračuna u Vodicama te da su izvidi u tijeku.