Obavijesti

News

Komentari 84

Siromašnima pripremio odojke: 'Odučio sam nekoga usrećiti...'

Siromašnima pripremio odojke: 'Odučio sam nekoga usrećiti...'
3

Odlučili smo nekome pomoći, nekog usrećiti - govori nam Siniša. Uzgojem crnih slavonskih svinja počeo se baviti prije tri godine. Siniša je otac troje djece i nezaposlen je posljednjih 10 godina

VIDEO

Ima dječice čiji su roditelji u teškoj situaciji. Zato smo im željeli uljepšati blagdane. U nedjelju smo supruga Ana i ja sjedili i pili kavu te zajedno odlučili darovati dva odojka za Božić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:17

Priča nam to Siniša Salopek (42) iz Potoka Tounjskoga, koji je u utorak zamolio prijatelje na društvenoj mreži da mu pomognu pronaći potrebite obitelji kako bi radost Božića i oni osjetili. Povod je jednostavan, ali najljepši.

- Odlučili smo nekome pomoći, nekog usrećiti - govori nam Siniša. Uzgojem crnih slavonskih svinja počeo se baviti prije tri godine. Siniša je otac troje djece i nezaposlen je posljednjih 10 godina. Prije više od četiri godine zaposlio se u Irskoj. Bio je zadovoljan životom, poslom i plaćom. Ali najmlađem sinu teško je pala razdvojenost od tate. Siniša o tome nije dvojio. Vratio se svojoj obitelji.

- Radila je samo supruga. Da nam olakšam situaciju, počeo sam uzgajati svinje za naše potrebe. Počeli smo s dvije krmače, a danas ih imamo dovoljno za svoje potrebe i za prijatelje. Želja mi je proširiti uzgoj i proizvoditi krajnje proizvode za prodaju. Meso je puno kvalitetnije od bijele svinje, a i uzgoj je dugotrajniji jer se svinje tove 18 mjeseci - govori Siniša.

U manje od 24 sata pronašli su dvije obitelji.

- Jedan odojak ide obitelji u Tounj, oba roditelja su nezaposleni, a imaju šestero djece. Drugi ide obitelji u Ogulinu, također su u teškoj su situaciji, a imaju troje djece. Kad možemo, moramo pomoći. Puno je obitelji koje nemaju ni za hranu. Drago mi je što sam mogao nekog usrećiti, a ako budem mogao, nagodinu ću dati još i više - kaže Siniša. Odojke će pripremiti za pečenje i u nedjelju ih odnijeti obiteljima da se sa svojom djecom pogoste.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...