Obavijesti

News

Komentari 239

Sirove strasti su na kruzeru: Svingeri okupiraju Jadran

Sirove strasti su na kruzeru: Svingeri okupiraju Jadran
4

Iako će kruzer prepun napaljenih turista u Hrvatsku doći tek u rujnu 2015. godine, sve rezervacije na njemu već su popunjene. Ludi party na brodu može početi

VIDEO

Zatvaranjem poznate plaže Punta Križ kraj Rovinja svingeri su ostali bez omiljenog mjesta za zabavu na Jadranu, ali ipak nema straha za naš turizam.

Svi oni željni slobodnih seksualnih iskustava i lude ljetne zabave s različitim partnerima doći će na svoje na luksuznom kruzeru. Nije važno je li par iskusan u svinganju ili je samo znatiželjan, svi su dobrodošli. Tematsko putovanje organizira američki portal Swingers Date Club. Nakon dva slična krstarenja u drugim dijelovima svijeta odlučili su korisnike počastiti seksi putovanjem duž hrvatske obale, na kojoj raskalašeni svingeri mogu razgledati kulturne ljepote Zadra, Splita, Hvara i Dubrovnika te produžiti sve do crnogorskoga Kotora.

Hrvatska obala toliki je hit da je godinu i pol dana prije samog putovanja krstarenje gotovo rasprodano! Cijena je od 11.275 do čak 43.312 kuna po osobi, ali na kruzer Azamara Journey smiju se ukrcati samo parovi; ako ste singl, potražite drugi aranžman. Najskuplje i najluksuznije kabine već su rasprodane, pa su ostale samo one po cijeni od 2050 dolara. Riječ je o “all inclusive” aranžmanima.

Prosječna dob putnika je između 30 i 40 godina 

Kruzer kreće iz Venecije 2. rujna 2015. godine, a u istu luku uplovit će osam dana poslije. Na portalu procjenjuju kako će prosječna dob zadovoljnih putnika biti između 30 i 40 godina.

- Miris soli i kreme za sunčanje, nepogrešivi ambijent erotike i predivan pogled na hrvatsku obalu, plus 682 seksi cure koje će učiniti sve što vi poželite... Rezervirajte svoje mjesto na našem kruzeru - stoji u brošuri na svingerskom portalu.

Ističu kako seks na javnim mjestima na kruzeru nije dopušten, ali zato su tu specijalizirane sobe u koje svaki par može slobodno ući i ostvariti sve svoje maštarije s kim god želi. Postoji samo nekoliko strogih pravila kojih se svi na kruzeru moraju držati. Kao i seks, golotinja je dopuštena samo u privatnim sobama i prostorijama za igru, a plaćanje za seksualne usluge strogo je zabranjeno. Također, u svim igrama vrijedi pravilo “Ne znači ne”. Snimanje filmića i fotografiranje dopušteno je samo uz odobrenje izvan privatnih soba. 

Zadar im je 'najzavodljiviji'

U brošuri na američkom portalu ističu ljepote hrvatskih gradova. Zadar je, kažu, grad star 2000 godina, ali je zavodljiviji nego ikad prije sa svojim seksi pješčanim plažama koje će vas uvesti u seksi raspoloženje i inspirirati za avanture na kruzeru. Split je isto “must see” destinacija za goste kruzera, navode na portalu. Osim Dioklecijanove palače i Marjana, predlažu posjet vinskim podrumima te damama kupnju u Marmontovoj ulici. Prekrasni Hvar vrijedi posjetiti, kažu Amerikanci, jer je riječ o najseksi otoku u Hrvatskoj. Ako se želite kupati u bistrome moru u “rođendanskom odijelu”, skoknite do Paklinskih otoka. U Dubrovniku će vas očarati Stradun, a naturisti će ponovno doći na svoje na otočiću Lokrumu, gdje se na istočnoj strani nalazi nudistička plaža.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 239
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu