News

Komentari 204

Sisački Mad Max nimalo se ne kaje zbog svoje divlje vožnje

Sisački Mad Max nimalo se ne kaje zbog svoje divlje vožnje

Danijela Silaja (27), koji juri na motociklu i ugrožava ljude, prekršajne prijave nisu opametile. Dobio je kaznenu prijavu za obijesnu vožnju. Prijete mu 3 god. zatvora

Kome nešto nije jasno, neka se osobno obrati meni, a ne tu okolo prijetit’. A manijak se nije razbio s motorom niti je pao... Možete od...... u skokovima, objavio je na svojem profilu na Facebooku višestruki prometni prekršitelj Danijel Silaj (27) iz Petrovca.

U ponedjeljak je poručio: “Meni ništa ne znači poubijati!!!”. 

Silaj je u petak kraj Siska, na cesti za Zagreb, izazvao dramu i ugrozio druge sudionike u prometu nakon što se dao u bijeg policajcu koji ga je htio zaustaviti. Jurnjava od 15-ak kilometara, tijekom koje ga je pratio policajac na motociklu te tijekom koje je prekršio niz prometnih propisa i zakona, završila je u Odri Sisačkoj gdje je, izvijestila je policija, pao, a onda ga je policajac uhitio. 

No ne kaje se zbog divlje vožnje i ugrožavanja ostalih sudionika u prometu. Smeta mu samo podatak da je pao s neregistriranog motocikla kojim se vozio prije stjecanja prava na upravljanje. Nakon uhićenja policajci su ga doveli na Prekršajni sud u Petrinji i nakon ispitivanja ga pustili. 

Policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog obijesne vožnje za što je propisana kazna do tri godine.

Najčitaniji članci