Obavijesti

News

Komentari 30

Sj. Koreja napast će ponovno Južnu ako će i dalje provocirati

Sj. Koreja napast će ponovno Južnu ako će i dalje provocirati
9

Pyongyang je rekao kako je spreman opet napasti Južnu Koreju koja je najavila pojačanje vojnih snaga u Žutom moru. napast će bez oklijevanja i treći puta

VIDEO

Sjeverna Koreja upozorava kako će opet napasti ako Južna Koreja nastavi s 'bezobzirnim vojnim provokacijama'. Pyongyang će, ako ga isprovociraju, bez oklijevanja, napasti i drugi i treći puta. Kao primjer provokacije, indirektno misle na vojnu vježbu koju Južna Koreja sprema sa SAD-om. Pyongyang je izjavio kako za ispaljivanje projektila djelomično odgovorne smatra Seul i Washington, piše CNN. Spreman je ponovno napasti Južnu Koreju koja je najavila pojačanje vojnih snaga na pet otoka u Žutom moru. Južnokorejski dužnosnik Hong Sang-Pyo objavio je to nakon što je Sjeverna Koreja obavijestila da se ne ustručava ponovno napasti Južnu.

'Južna Koreja dovela nas je na rub rata'

Napad Sjeverne Koreje na Južnu vezan je uz predaju vlasti u Sjevernoj Koreji, rekao je u srijedu načelnik američkoj združenog stožera Mike Mullen. Dodao je da Kim Jong-Il stoji iza ovih sukoba koji se odvijaju u isto vrijeme kad i uspon njegovog 27-godišnjeg sina. Mullen dodaje da SAD surađuju s Južnom Korejom i Japanom, a uzdaju se i u utjecaj Kine, prenosi Fox. Američki State Department u srijedu je poručio Kini da obuzda Sj. Koreju od daljnjih provokacija. 

Pyongyang je u srijedu optužio južne susjede da su ih doveli na rub rata. Samo dan ranije oni su bombardirali otok Yeonpyeong i ubili četvero ljudi. Sjeverna Koreja tvrdi da su ih provocirali vojnom vježbom kod zajedničke morske granice. Inače, Južna Koreja tu vježbu organizira svake godine, prenosi CNN.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...