News

Komentari 275

Sjećate se ljubavi iz Petrinje? Završilo je happy endom, danas slave Valentinovo i rođendan

Sjećate se ljubavi iz Petrinje? Završilo je happy endom, danas slave Valentinovo i rođendan

Volonter iz Splita, Jurica Gospodnetić, koji je prvih tjedana pomagao u potresom pogođenom području, zaljubio se u Petrinjku Danijelu Bunčić. Bila je to ljubav na prvi pogled. Sada žive skupa i... sretni su!

Sjećate se njih? Jurice Gospodnetića, volontera iz Splita koji se u onom kaosu nakon potresa zaljubio u Petrinjku Danijelu Bunčić? Spojio ih je Hajduk, odnosno hajdučka pjesma zarazne melodije “Zbog jedne ljubavi”. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ljubav iz Petrinje: 'Danas slavimo Valentinovo i Dančin rođendan'

Priču znate - djevojci je zazvonio mobitel s tom melodijom, on ga je zabunom uzeo misleći da je njegov, jer istu pjesmu ima, i - gotovo! Rodila se ljubav na prvi pogled.

Netko je u šali rekao: Pa ovo je najbolja stvar koju je Hajduk napravio ove sezone!

Njihova priča, Jurina i Danijelina, ima happy end.

Nakon što je njemu završio “godišnji odmor”, kojeg je proveo pomažući kao volonter tri tjedna u Petrinji, otišli su u Dalmaciju. Žive u njegovu podstanarskom stanu s dvije predivne Danijeline kćerkice i što je najvažnije, sretni su.

- Evo nas u Splitu. Ja sam inače pizza majstor. Čekamo još da popuste mjere pa Danči čeka posao u jednom restoranu - kaže nam Jurica i dodaje:

- Baš na Valentinovo je Danijeli rođendan!

Napisao joj pjesmu

Puno je emocija i za njega volontera koji je tamo proveo tri tjedna, a kamoli za Danijelu.

Petrinja je njen grad.

- Imali smo recimo 14 obitelji, starijih i slabo pokretnih koje smo prve svako jutro obilazili i nosili sve što treba. Pa bismo onda išli dalje - priča Jure. 

Danijeli je za duplu feštu, njen rođendan i Valentinovo, napisao i pjesmu:

“Danas je zaljubljenih dan, a ti slaviš svoj rođendan. Želim ti da zauvijek poljupcima i zagrljajima unosiš ljubav i toplinu u naša srca. Nek su ti dani puni ljubavi i sreće dok se god sunce oko zemlje okreće. Kad budeš puhala svjećice na torti puno lijepih želja moraš da zaželiš. A ja ću uvijek biti tu da ti pomognem da ih ostvariš. Sretan rođendan i sretno Valentinovo.”

Najčitaniji članci