Obavijesti

News

Komentari 131

Oborili rekord? Sjednica Vlade trajala malo više od 11 minuta

Oborili rekord? Sjednica Vlade trajala malo više od  11 minuta
3

Hrvatskoj će se omogućiti sklapanje sporazuma sa SAD-om i drugim zemljama s kojima nije potpisala ugovor o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, kaže Linić

VIDEO

Sjednica Vlade u četvrtak trajala je točno 11 minuta i 12 sekundi. Na sjednici se našlo šest točaka, a prvu je obrazlagao ministar financija Slavko Linić.

Obzirom da za naredne četiri točke nisu došli ministri iz pripadajućih resora, poslali su zamjenike.

Vlada je usvojila Konvenciju o uzajamnoj administrativnoj pomoći o poreznim stvarima.

- Hrvatskoj će se omogućiti sklapanje sporazuma sa SAD-om i drugim zemljama s kojima nije potpisala ugovor o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja - rekao je Linić.

Vlada je još usvojila odluku o razvrstavanju željezničkih pruga, Godišnji program rada i Financijski plan Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo za 2014. godinu, Godišnje izvješće o radu inspekcije zaštite okoliša za 2012. te su donijeli zaključak o Zapisniku 8. sjednice Mješovitog odbora za suradnju između hrvatske i mađarske vlade.

Na Vladu nisu došli sljedeći ministri - Siniša Hajdaš Dončić, Vesna Pusić, Mirando Mrsić, Mihael Zmajlović, Orsat Miljenić i Rajko Ostojić. Andrea Zlatar Violić je u zgradu Vlade došla nešto kasnije.

Ranko Ostojić: Maksimir ili Poljud? Naravno Poljud

Ministra Ranka Ostojića novinari su prije sjednice Vlade pitali što misli gdje bi trebao biti stadion za prvenstvo 2020. godine. Iako nije želio odgovoriti, na inzistiranje kako je splitski gradonačelnik rekao da ima potporu Vlade da to bude na Poljudu, Ostojić je rekao kako je onda sve rečeno. Nakon što se kamera ugasila, Splićanin je ipak rekao 'Naravno Poljud!'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.