Obavijesti

News

Komentari 67

Škoro uz tamburaše donio liste u DIP: Stojim uz hrvatski narod

Škoro uz tamburaše donio liste u DIP: Stojim uz hrvatski narod
4

"Domovinski pokret neće biti treća opcija, nego će nakon izbora biti prva i jedina opcija bez koje neće biti moguće formirati vladu", istaknuo je Škoro i zahvalio svim koalicijskim partnerima

VIDEO

Domovinski pokret na izbore izlazi u deset izbornih jedinica, i to u koaliciji s Hrvatskim suverenistima, Blokom za Hrvatsku, Hrvatskom konzervativnom strankom, HRAST-om, Strankom umirovljenika i Zelenom listom, a njhov je čelnik, Miroslav Škoro, danas predao izborne liste DIP-u i to u pratnji tamburaša koji su svirali njegove najveće hitove te uz stotinjak pristaša njegovih političkih ideja. 

U prvoj izbornoj jedinici listu će nositi Zlatko Hasanbegović, drugu će nositi Miroslav Škoro, u trećoj će biti Davor Dretar, a u četvrtoj Vesna Vučemilović. Petu izbornu jedinicu nosit će Ivan Penava, dok će šestu nositi Stjepo Bartulica, a sedmu Slaven Dobrović. Karla Korta nosit će osmu izbornu jedinicu, a Hrvoje Zekanović vodit će devetu izbornu jedinicu. Desetu izbornu jedinicu nosit će Ruža Tomašić, a u 11. će biti Željko Glasnović.

Koaliciji Demokrata i Laburista priključila se Lista za Rijeku
Koaliciji Demokrata i Laburista priključila se Lista za Rijeku

Cijelu listu pogledajte OVDJE.

"Domovinski pokret neće biti treća opcija, nego će nakon izbora biti prva i jedina opcija bez koje neće biti moguće formirati vladu", istaknuo je Škoro i zahvalio svim koalicijskim partnerima, a uz to pojasnio što je cilj SDP-a i HDZ-a:

"Već je pretkampanja pokazala kuda ide i u kojem smjeru se kreću pitanja i strelice koje dolaze iz duopolskog SDP-a i HDZ-a koji vladaju Hrvatskom već 20 godina i čija će vladavina završiti 5. srpnja", izjavio je Škoro ispred Hrvatskog sabora.

Obranio se od prozivki da se ne želi odazvati na sučeljavanja: 

"Nemojte se više skrivati iza demokratske procedure i vama sklonih urednika televizijskih i medijskih kuća. Pozivam vas da izaberete stadion ili sportsku dvoranu ili bilo što u Hrvatskoj da se nađemo i suočimo pred hrvatskim narodom", kazao je.

"Tamo će biti hrvatski branitelji, majke, roditelji i djeca poginulih, tamo će vas čekati hrvatski narod, a vi izvolite doći sa svim medijima, povedite sve svoje žetončiće i etnobiznismene, vama sklone medije i urednike, a ja ću biti s druge strane sam s hrvatskim narodom", rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca