News

Komentari 6

Skupili novac za beskućnika pa putovali i kupovali skupe stvari

Skupili novac za beskućnika pa putovali i kupovali skupe stvari

SAD: Johnny Bobbitt je prošle godine potrošio zadnjih 20 dolara kako bi pomogao Kate McClure ona mu se htjela odužiti. No novac su na kraju potrošili ona i dečko

Mark D'Amico i Kate McClure iz New Jerseyja su preko stranice GoFundMe prikupljali novac za beskućnika Johnny Bobbitt Jr.

Johnny je prošle godine pomogao Kate koja je ostala bez goriva na cesti. Potrošio je svojih zadnjih 20 dolara kako bi joj pomogao. Ona je obećala da će mu se odužiti pa su Kate i dečko pokrenuli prikupljanje pomoći za Johnnyja.

Prikupili su za njega oko 400.000 dolara (oko 2,6 milijuna kuna). No kako odvjetnik bivšeg marinca tvrdi, par je većinu novca potrošio na sebe.

Kaže da su kupovali skupu obuću, Louis Vuitton torbice, Chanel naočale te da su kupili novi BMW i iPhone 10. Priuštili su si i putovanje u Kaliforniju, Las Vegas te su posjetili i Grand Canyon. Policija je BMW u međuvremenu zaplijenila i kažu da je on dio istrage.

Prozvani par slučaj ne želi komentirati. Johnny je navodno dobio 68.000 dolara (oko 435.200 kuna). Jedno je vrijeme stanovao u kamperu na njihovom imanju te su mu dali svoje vozilo na korištenje.

No to nije trajalo dugo i Johnny je ovo ljeto opet živio ispod mosta u Philadelphiji, piše Mirror.

Najčitaniji članci