Obavijesti

News

Komentari 166

Slađa u Pernarovom zagrljaju: "On je najzgodniji političar..."

Slađa u Pernarovom zagrljaju: "On je najzgodniji političar..."
5

Slađana Petrušić, poznatija kao Slađa, pohvalila se na svom Facebook profilu fotografijama s ljetovanja koje je provela u društvu vođe Živog zida Ivana Pernara

VIDEO

Slađana Petrušić, poznatija kao Slađa, pohvalila se na svom Facebook profilu fotografijama s ljetovanja koje je provela u društvu vođe Živog zida Ivana Pernara.

Na fotografijama koje je objavila, Slađa u zelenom bikiniju s Pernarom uživa na barci. Gdje su točno boravili, nije poznato.

- Kad Ivan veli da ne lažemo narod i... da pokažem da sam se udebljala... Trebam li dodat da je ovo najzgodniji političar - napisala je uz fotografije.

Slađa  se krajem svibnja priključila Gospodarskoj stranci, a vrlo brzo imenovana je glasnogovornicom. No, vrlo brzo se razočarala i prešla u redove Živog zida.

Stjepan Gnječ iz Gospodarske komore obrušio se na na Slađu poručivši joj: "Prema slici s kojoj si se hvalila ovih dana na društvenim mrežama izgleda mi 'da je Živi Zid ušao u tebe', puno prije nego ti misliš da si ušla u njega!?", napisao je Gnječ u priopćenju te kao dokaz priložio fotografiju na kojoj Slađa ljubi Pernara.

Pernar mu je pak na svom Facebook profilu napisao kako Slađu seksistički vrijeđa te pritom aludira da je u Živi zid prešla zbog privatnog odnosa s njim, a ne političkih razloga.

- Tko god poznaje Slađu zna da nema iskrenije i jednostavnije djevojke, s njom imam isključivo prijateljski odnos i mogu samo dobro reći o njoj - napisao je Pernar. Gnječ sada traži činjenični dvoboj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"