Obavijesti

News

Komentari 25

"Fatalna ujna": Izgubila sam muža te sam završila u zatvoru

"Fatalna ujna": Izgubila sam muža te sam završila u zatvoru
4

Puna tri sata Slađana Novoselnik, u javnosti nazvana „fatalna ujna“ iznosila je obranu na suđenju za ubojstvo supruga, za koje je optužen i njihov malodobni nećak

VIDEO

Nanesena mi je velika nepravda! Izgubila sam muža, a onda sam završila u zatvoru, optužena za njegovo ubojstvo!

Tim se riječima branila pred splitskim sudom Slađana Novoselnik, u javnosti nazvana „fatalna ujna“ koja je s maloljetnim nećakom optužena za ubojstvo svoga supruga Domagoja prošlog ljeta na Hvaru. Optužba sedamnaestogodišnjeg nećaka tereti za teško ubojstvo iz osobito niskih pobuda, za što bi mogao dobiti do 10 godina zatvora, a nju za poticanje na ubojstvo za što je zapriječena kazna dugotrajnog zatvora, do 40 godina.

Slađana je pred splitskim sudom priznala jedino kako je gajila određene osjećaje prema malodobnom nećaku, ali je, tvrdi, znala da to nikamo ne vodi. Negira da je nagovarala mladića na ubojstvo ujaka, odnosno njezinog supruga. Po njezinim tvrdnjama ne zna što se dogodilo jer je popila šampanjac i zaspala, a kada se probudila muž joj je bio već proboden nožem u prsa.

Prije početka suđenja, koje je zbog zaštite malodobnog optuženika zatvoreno za javnost, Slađani Novoselnik je punomoć otkazao njezin dosadašnji odvjetnik Željko Gulišija. Kaže da razlog nije osobito važan, ali da imaju različite koncepcije njezine obrane.

Inače, Slađana Novoselnik obranu je u sudnici iznosila gotovo tri sata. Požalila se i na tretman u medijima za koje tvrdi kako su je osudili i prije suđenja.

U petak je svjedočila i Višnja Novoselnik, majka ubijenoga Domagoja i baka maloljetnika optuženog za njegovo ubojstvo. Živjela je s Domagojem, Slađanom i njihovom kćerkicom na Hvaru, gdje joj je sin bio ugledan poduzetnik, cijenjen i omiljen među mještanima. Za ubojstvo sina okrivljuje nevjestu s kojom je Domagoj i ranije imao problema.  

Ubojstvo se dogodilo 30. srpnja 2011. U Vrsniku na Hvaru. Malodobnik je pred istražnim sucem priznao vezu s ujnom, kao i to da joj je kazao što će učiniti.

>>> Više pročitajte na Večernji.hr



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...
AKCIJA POLICIJE I USKOKA

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...

U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije...

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'
VELIKE SU ŠTETE

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'

To je bio kao neki vrtlog promjera oko 50 metara. Već su se sve granje, crjepovi, limovi, salonitne ploče vrtjeli u krug. U našem dvorištu završio je sav crijep sa susjedova pomoćnog objekta, ispričali su nam mještani
VIDEO Svjedoci teške nesreće u Sesvetama: 'Vrištali su od bolova, htjeli su razvaliti vrata'
SUDAR DVA AUTA

VIDEO Svjedoci teške nesreće u Sesvetama: 'Vrištali su od bolova, htjeli su razvaliti vrata'

Zagrebački vatrogasci izvlačili su ozlijeđene ljude iz auta nakon prometne nesreće koja se dogodila oko 22 sata u Sesvetama. Od JVP-a doznajemo kako je na teren izašlo šestero vatrogasaca s jednim vozilom