Obavijesti

News

Komentari 19

Slamka spasa: Egzorcist je na misi molio za gospodarstvo

Slamka spasa: Egzorcist je na misi molio za gospodarstvo
3

Zastupnica Marijana Petir bila je na fra Kožulovoj misi za oporavak Hrvatske. Svećenik kojem dolaze brojni vjernici je istaknuo da nam trebaju pametni ljudi

VIDEO

Nije dovoljno samo raditi, treba moliti za gospodarski oporavak Hrvatske, rekao je u svojoj propovijedi egzorcist fra Smiljan Kožul (68). On je u utorak predvodio misu u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije i Sv. Nikole u čast Gospe Kraljice Mira. Misa je bila prije svečanog otvorenja radova na gradnji elektrane u industrijskoj zoni. Uz njega je na misi bilo još desetak svećenika iz Zagrebačke, Požeške i Sisačke biskupije.

- Fra Kožul je rekao kako je duhovna obnova preduvjet za gospodarski oporavak. Pozvao je sve nas koji smo bili na misi da se molimo za oporavak naše zemlje - rekla je Marijana Petir, saborska zastupnica, koja je bila na misi. Ne zna, kaže, tko je još od političara bio ondje jer je sjedila u prvom redu. No, istaknula je, bit fra Kožulove propovijedi bila je da čovjek mora živjeti u skladu s Božjim zakonima jer tad zadatke može lakše obavljati.

- U Hrvatskoj, kako je rekao fra Kožul, moramo imati ljude koji svoje zadatke obavljaju besprijekorno i odgovorno - rekla je Petir.

Fra Smiljan Kožul je karizmatik koji u crkvi sv. Križa u Zagrebu već godinama posljednjeg utorka u mjesecu organizira duhovne obnove, ozdravljuje bolesne, istjeruje demone. Dolaze mu vjernici iz cijele Hrvatske.

- Obnova traje po nekoliko sati, a na susrete dođe do 4000 ljudi, iz čitave Hrvatske. Prvo molimo krunicu, slijede slavljenje i molitva za ozdravljenje kada molim nad svim ljudima i tada se znaju događati ozdravljenja - rekao je svojedobno fra Kožul, koji blagoslivlja i odjeću bolesnika.

Nikad nije vodio evidenciju ozdravljenja jer nema vremena za to. Organizirao je Pokret krunice za obraćenje i mir koji broji više od 100.000 ljudi. U organizaciji Pokreta i Udruge hrvatskih branitelja od 2008. godine u hrvatskim gradovima fra Kožul organizira molitvene susrete pod geslom “Molitvom očuvajmo Hrvatsku”. Pater Kožul doktorirao je u Vatikanu, gdje je proveo 18 godina. Predavao je na franjevačkom papinskom sveučilištu Antonianum u Rimu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije