News

Komentari 6

Slatina: Ukrao, pa zapalio automobil, policija ga privela

Slatina: Ukrao, pa zapalio automobil, policija ga privela

Kod osumnjičenog su pronađene osobne stvari vlasnice ukradenog i potom zapaljenog automobila, koje je držala u autu. Osumnjičeni je nađen u Suhopolju

U ponedjeljak, u 22,40 sati u Policijsku postaju Slatina pristupio je 40-godišnjak iz Slatine te prijavio kazneno djelo krađe osobnog automobila marke Golf slatinskih registarskih oznaka koji se nalazio parkiran na putnom mostu ispred obiteljske kuće.

Nakon zaprimljene kaznene prijave u utorak oko 6,00 sati zaprimljena je dojava kako u blizini željezničkog kolodvora u naselju Bistrica gori osobni automobil koji je po dolasku vatrogasne ekipe u potpunosti izgorio.

Provedenim očevidom na mjestu opožarenog automobila utvrđeno je kako se radi o osobnom automobilu vlasništvo 40-godišnjaka kojeg su nepoznati počinitelji nakon otuđenja djelovanjem otvorenog plamena zapalili uslijed čega je vozilo u potpunosti izgorjelo.

U srijedu, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru provedena je pretraga doma i drugih prostorija na području općine Suhopolje kod 32-godišnjaka kojom prilikom su kod istog pronađeni predmeti 37-godišnjakinje vlasnice izgorjelog automobila, a koji su se u trenutku krađe nalazili u izgorjelom automobilu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja slijedi podnošenje Posebnog izvješća.

Najčitaniji članci