Obavijesti

News

Komentari 9

'Slatke laži' su gore od knjige M. Holy, to je 'guilty pleasure'

Ono što Englezi nazivaju 'guilty pleasure', kad nešto voliš, ali se sramiš u javnosti to priznati. Zato je najbolje ovakve knjige, ako ih čitamo na plaži, sakriti u korice nekog tabloida ili modnog magazina

VIDEO

Šta se čovjeku treba dogoditi u životu, dok na kiosku kupuje pivo, šampon ili bon za mobitel, da se odluči kupiti ovaj proizvod koji izvana nalikuje na nešto poput knjige? Vjerojatno vas je prethodno žena iznervirala, zaboravili ste uzeti terapiju, ili vam naprosto treba nešto ispod glave dok se sunčate na plaži, pa vam se to učini kao dobra ideja.

Same korice najavljuju o kakvom jeftinom proizvodu je riječ, i dok se tješite da ne može biti gore od knjige Mirele Holy, već nakon nekoliko redaka shvaćate da je nemoguće postalo moguće.

Razotkriveni! Slatke laži, prljavo rublje, hrvatske političare skinuli smo do kraja

Posted by 24sata on Friday, June 9, 2017

Iako čitanje ove kolekcije jeftinih i sočnih tračeva ubija moždane stanice jednako efikasno kao kemoterapija stanice tumora, mi ipak želimo čitati dalje. Predoziranje književnim junkom od kojeg se čovjek mora izrigati, stvara neopisivo zadovoljstvo, kao kod bulimičara. Ono što Englezi nazivaju 'guilty pleasure', kad nešto voliš, ali se sramiš u javnosti to priznati. Zato je najbolje ovakve knjige, ako ih čitamo na plaži, sakriti u korice nekog tabloida ili modnog magazina

Iako postoji opasnost da oglupite od ovog izuzetno lošeg teksta, zadovoljit ćete vaše najsirovije strasti za jeftinim tračom dok se vaš mozak može istinski odmarati.

Autor je vjerojatno čitao Dostojevskog i vodi se idejom da čovjek ima potrebu za samokažnjavanjem koja je jača od razuma. Kao kad ste u lošoj vezi i znate da gubite vrijeme, ali nikad vam nije dosta i stalno tražite još.

Ako se ova knjiga po ičemu može istaknuti, onda može kao najgora knjiga godine.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...