Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sletjele s visine od 10 metara: Dvije žene zamalo ubila pčela

Novo Selo: Žene su bile u VW Polu koji je u jednom zavoju samo produžio ravno i sletio niz deset metara visok kanal. Žive su, a vozačica tvrdi da ju je napala pčela

Franjo Lepan/24sata
Foto: Franjo Lepan/24sata
90 komentara

Zbog jedne pčele dvije su žene umalo izgubile živote. One su se, naime, u  ponedjeljak oko 11.15 sati u mjestu Novo Selo kod Požege, vozile u automobilu VW Polo Classic sisačkih registarskih oznaka, i to iza jednog kamiona. Prije nego su došle do mosta preko Novljanskog kanala Polo je, umjesto da prati kolonu u blagom zavoju u desno, jednostavno  nastavio ravno i nestao u travi. Žene su sletjele u kanal s visine od oko desetak metara. 

Zabile se u mekani zemljani nasip

Zahvaljujući kiši tlo je dosta meko pa se prednji kraj automobila zabio u zemljani nasip. Samo nekoliko trenutaka nakon što su žene sletjele, na mjestu nesreće zatekao se kombi policije. Policajci su istrčali iz vozila i prišli rubu kanala, a neki su se spustili do vozila da provjere da netko nije ostao u vozilu. 

U autu su bile dvije pčele

Žene su u međuvremenu već izašle iz vozila. Šokirana, vozačica je uspjela samo reći da ju je napala pčela. Tek kasnije žena je ispričala policiji da ju je jedna pčela ubola kod Nove Gradiške. 

U automobilu se najvjerojatnije sakrila još jedna koja ju je pred Požegom odlučila napasti. I dok se jadna žena branila od ponovnog uboda, nije gledala na cestu već je produžila ravno u provaliju. 

Imale su veliku sreću jer su ogradu mosta promašile za nepuna dva metra.

Na istom mjestu prije četiri godine poginula trojica vojnika

Takve sreće prije četiri godine nisu imala trojica vojnika iz okolice Sinja koji su se s vikenda vraćali u požešku vojarnu. Vozač je pred tim istim mostom izgubio kontrolu nad vozilom, sletjeli su u kanal i zabili se u most. Dvojica su na mjestu poginula, a jedan je vojnik preminuo do požeške bolnice.

Možda vas zanima i ovo:
Message