Obavijesti

News

Komentari 18

Slomio kuk pa ga na svadbu donijeli u bolničkom krevetu

Slomio kuk pa ga na svadbu donijeli u bolničkom krevetu
6

Par iz Engleske došao se vjenčati u Dubrovnik, ali mladoženja je nekoliko dana prije pao i slomio kuk. Vjenčanje ipak nisu odgodili, mladoženju su donijeli u krevetu...

VIDEO

Stephanie Anne Murphy i James Paul Goss, mladi par iz Skelmersdalea u Engleskoj odlučio se vjenčati u Dubrovniku, u Palači Sponza. No, mladoženja se teško ozljedio nekoliko dana prije dogovorenog datuma vjenčanja zakazanog za 31. svibnja i činilo se kako će bajkovita svadba propasti. Mladoženja se, izlazeći iz broda kojim su plovili oko Elafita, nespretno poskliznuo i pao. Slomio je kuk. Odmah je prevezen u Opću bolnicu u Dubrovniku...

Istog dana u večernjim satima završio je na operaciji. Smješten je na Odjelu za ortopediju, a s obzirom na teške ozljede liječnici su mu naredili strogo mirovanje. 
Luksuzna Palača Sponza u tom je trenutku morala postati prošlost, pa je mladenka odlučila reorganizirati vjenčanje. 

Obitelj, kumovi i prijatelji već su počeli stizati na jug Hrvatske... No umjesto na raskošnu ceremoniju, uzvanici su se uputili na skromnu i romantičnu svadba koja se održala u bolničkoj kapelici. Tamo je, pred oltar, mladoženja stigao u krevetu. 
Mladenka se, naime, za veliki dan pripremala u hotelskoj sobi, dok je mladoženja, koji zbog ozljede i operacije trpi velike bolove, odijelo obukao na odjelu.

Na vjenčanju i djelatnici bolnice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Medicinsko osoblje ga je i “dovezlo” do mlade. Tako su, osim tridesetak uzvanika iz Engleske, na vjenčanju bili i djelatnici bolnice, koji nisu mogli sakriti oduševljenje ovakvim romantičnim i nesvakidašnjim činom u njihovoj bolnici. Kapelica je za ovu prigodu bila ukrašena skromnim buketićima i lampionima, a hodnicima bolnice su, na iznenađenje i osoblja i pacijenata, hodali uzvanici u toaletama i svečanim odijelima. 

Nakon vjenčanja mladoženjin kum Scott Masson nije mogao skriti oduševljenje kazavši kako je utorak, 31. svibnja, bio najsretniji dan na svijetu. 
- Naš posao kao takav je prilično izazovan, tako da smo i na ovakve situacije uvijek spremni i odmah po pozivu mlade smo napravili rezervni plan. Iznijeli smo ga mladencima koji su to vrlo rado prihvatili. 

Po pozivu bolnici ravnatelj nam je ponudio bolničku kapelicu bez oklijevanja i mi smo krenuli sa realizacijom - kaže nam Paula Janović, organizatorica vjenčanja iz agencije Dubrovnik Luxury Weddings. Kaže nam kako u osam godina, koliko postoji agencija i tijekom kojih su odradili veliki broj vjenčanja, nisu imali ni približno sličan slučaj.

- Inače, sva vjenčanja dogovaraju se godinu do dvije unaprijed – dodaje Paula. No iako su iza njih mjeseci planiranja svog savršenog dana koji je pokušao “pokvariti” splet nesretnih okolnosti, Stephanie Anne i James Paul ovakvim su činom pokazali da je njihova ljubav ipak iznad svega.

Mladoženji strogo mirovanje

Mladenka se, naime, za veliki dan pripremala u hotelskoj sobi, dok je mladoženja, koji zbog ozljede i operacije trpi velike bolove, odijelo obukao na odjelu. Medicinsko osoblje ga je i “dovezlo” do mlade. Tako su, osim tridesetak uzvanika iz Engleske, na vjenčanju bili i djelatnici bolnice. Svi su bili oduševljeni.

Jedva ukrcao mladu u kamion

Vozim kamion za prijevoz specijalnih tereta i gdje ćeš “specijalnijeg” tereta od djevojke koju treba odvesti pred oltar, rekao je Matija Novoselić (29) iz Bizovca nedaleko od Osijeka. U subotu je po svoju dugogodišnju djevojku Meryann (23) otišao gazdinim tegljačem, strpao je u kabinu i odvezao do crkve.

- Iskreno, otkad smo se upoznali prije pet godina, on stalno priča da će me pred oltar dovesti u kamionu, ali ja sam to uvijek shvaćala kao šalu. Nikad nisam ni pomislila da bi se usudio tako nešto napraviti. Da sam znala da će doći po mene u kamionu, možda bih izabrala neku drugu vjenčanicu, jer je najveći problem u cijeloj priči bio kako mene ugurati s vjenčanicom u kabinu, priča Meryann. Kamion je težak 8 tona.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag