Obavijesti

News

Komentari 72

Slovenac im je ukrao loptu pa pobjegao autom, prijavit će ga

Slovenac im je ukrao loptu pa pobjegao autom, prijavit će ga
1

Lopov koji je izašao iz auta uzeo je loptu i 'opalio' po gasu. Nije ga omela ni sučeva zviždaljka. Utakmicu su nastavili s rezervnom loptom. Igrači će prijaviti krađu

VIDEO

Lokalni općinski nogometni derbi između klubova Jakšić i Eminovci kod Požege odigran u srijedu biti će zabilježen po neobičnom događaju. Naime pred kraj prvog poluvremena netko je od igrača malo jače ispucao loptu koja je otišla izvan igrališta, preletjela je zaštitnu mrežu iza vratnica, potok i završila na cesti kojom je u tom trenutku nailazio, po mišljenju gledalaca koji su bili bliže, tamno plavi Mercedes. 

- Vozač koji je dolazio iz smjera Požege propustio je loptu, a tada se zaustavio, izašao je vani, pokupio je loptu i vratio se u auto. Igrači i publika vikali su mu da vrati loptu, ali on je samo zalupio vrata i dodao gas. Bio sam na igralištu i otrčao sam do svog automobila i krenuo za njim, ali bio je u velikoj prednosti ispred mene i jednostavno sam ga izgubio iz vida. Otišao je s loptom vrijednom oko 900 kuna, što je za naš klub sa skromnim proračunom velika šteta. Ovako nešto još nije zabilježeno i dugo ćemo pamtiti ovu utakmicu zbog ove nesvakidašnje krađe - rekao je Davor Karan, tajnik NK Jakšić. 

Lopova nije spriječila ni sučeva pištaljka kojom je s više zvižduka htio ga odvratiti od krađe. Jednostavno Nike-ova lopta mu se svidjela i cestovni razbojnik ju je odlučio zadržati za sebe. Publika i igrači rekli su kako im se čini da je automobil imao slovenske registarske pločice s oznakom KP pa se pretpostavlja da je iz Kopra. Neki su izjavili kako su taj automobil vidjeli posljednjih dana u Požegi. 

- Nećemo prestati tražiti kradljivca, naći ćemo mi njega, a i našu loptu. Prijavit ćemo policiji ovu drsku krađu, možda im se posreći da zaustave baš taj automobil i pronađu loptu - rekao je Karan. 

Utakmica je nastavljena s rezervnom loptom tako da je na kraju domaćin iz Jakšića pobijedio ekipu iz Eminovaca rezultatom 3:2 i izbacio ih iz Županijskog kupa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...