News

Komentari 8

Policija traži djevojku s Kosova koja je živjela s osumnjičenim

Policija traži djevojku s Kosova koja je živjela s osumnjičenim

Djevojka s Kosova je živjela s Bruecknerom u Portugalu, nedaleko od resorta iz kojeg je nestala mala Maddie. Brueckner bi ovog vikenda mogao biti pušten na uvjetnu slobodu, policija traži nove dokaze...

Slučaj Maddie McCann šokirao je svijet 2007. godine kad je djevojčica nestala iz stana u turističkom resortu Praiai da Luz u gradu Algavareu, a sad je dobio svoj nastavak. Muškarac koji je osumnjičen za otmicu i ubojstvo Maddie,Christian Brueckner, ovog bi vikenda mogao biti pušten na uvjetnu slobodu, dok policija pokušava pronaći nove dokaze kako bi ga zadržali u zatvoru, piše Daily Mail. 

POGLEDAJTE VIDEO: Brueckner je u zatvoru zbog silovanja 72-godišnje turistkinje u Americi

Brueckner je u zatvoru zbog silovanja 72-godišnje turistkinje u Americi, a taj zločin počinjen je samo 18 mjeseci prije nego je Maddie nestala. U vrijeme nestanka, njezini roditelji bili su u obližnjem restoranu, a policajci već godinama pokušavaju složiti slagalicu te otkriti što se zapravo dogodilo te kobne večeri. Britanska policija izjavila je kako je istraga u ovih 13 godina premašila 11 milijuna funti. 

Poveznica sa Maddievim slučajem je slučaj djevojke s Kosova za kojom policija trenutno traga. Ona je živjela s Bruecknerom u Portugalu nedaleko od resorta u kojem je bila Maddie. Navodno je djevojka napustila Bruecknera prije nego što je Maddie nestala. 

Njemački tabloidi pišu da su istražitelji u potpunosti sigurni da je Maddie oteta te ubijena, no nemaju dovoljno dokaza koji bi upućivali na Bruecknera koji je 1994. godine u Njemačkoj osuđen zbog seksualnog zlostavljanja djece.