Obavijesti

News

Komentari 31

Slučajna prolaznica nepoznatoj curici kupila avionsku kartu

Slučajna prolaznica nepoznatoj curici kupila avionsku kartu

Ovakve priče, gdje god se dogodile, raznježe i najtvrđa srca. Ova dolazi iz Omahe u Nebraski gdje je nepoznata žena pomogla ocu u nevolji. Htjela je ostati anonimna, ali...

VIDEO

Mislio je da je njegovo dijete dovoljno mlado da putuje besplatno, no ispostavilo se da nije. Djevojčica je napunila dvije godine u vremenu između kupovine karte i dana leta.

To je značilo da je trebala vlastito sjedalo, ali otac si to u tom trenutku nije mogao priuštiti. 

Junakinja ove priče, Debbie Bolton, sve je čula i ponudila pomoć. Po riječima svjedoka, nakon što su ona i nepoznati putnik neko vrijeme razgovarali, prišli su pultu, a ona je pokazujući na prestrašeno dijete rekla: Želim ovoj djevojčici kupiti kartu.

- Znate koliko ova karta košta, zar ne? - upitao ju je prodavač.

Dobročiniteljicu nije zanimao novac, izvukla je kreditnu karticu i platila kartu koja košta približno 5000 kuna, prenosi Metro. Čovjek je inzistirao na podacima po kojima će je moći naći kako bi joj vratio novac, no ona je to odbila. Htjela je ostati anonimna, i bi da još jedan putnik nije iz prikrajka čuo čitav razgovor. On je ženu uslikao i poslao stranici Love What Matters, te je priča uskoro obišla svijet. 

 

Debbie Bolton suosnivačica je tvrtke Norwex koja proizvodi sredstva za čišćenje, a sudeći po riječima poznanika, ovo joj nije prvi put da bespogovorno pomaže ljudima u nevolji. 

"Odmah sam je prepoznao. Ona mi je inspiracija svaki put kad je vidim", napisao je jedan komentator ispod posta na Facebooku.

Njezina kolegica Amy također ju je pohvalila.

"Nismo nimalo iznenađeni njezinom toplom gestom. Jako smo ponosni na nju i sretni što je imamo", izjavila je šefica marketinga u Norwexu.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa