News

Komentari 62

Slušaj vamo! Vozio se na A1 na kamionu i vozaču držao lekciju

Slušaj vamo! Vozio se na A1 na kamionu i vozaču držao lekciju

Bio je sudar kod Karlovca i taj čovjek je izašao postrojavati aute. Potom se popeo na kamion i nešto objašnjavao vozaču, mislim da je riječ bila o hitnom koridoru, rekla nam je čitateljica koja je poslala video

Izašao je iz autobusa, mislim da je bio drugi vozač jer je sjedio na onom mjestu gdje oni obično sjede, odmah do glavnog vozača. Počeo je uvoditi red i postrojavati ljude na autocesti, objašnjavati im kako se radi hitni koridor, priča nam čitateljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gospodin u crnim hlačama i crvenoj košulji posebno je žustro objašnjavao vozaču kamiona na čije se vozilo popeo i tako se neko vrijeme s njim vozio u koloni.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNI VIDEO

Bilo je to u srijedu prijepodne na 34. kilometru autoceste A1 prije čvora Karlovac u smjeru juga gdje su se sudarila dva automobila i kombi. 

Nastala je samo materijalna šteta, doznali smo od policije. 

Zbog sudara se stvorila kolona od šest kilometara.

Kad su vozači vidjeli da je pred njima kolona, napravili su hitni koridor, ovi s lijeve strane pomaknuli su vozila skroz ulijevo, isto su napravili ovi s desne, a stvorio se prolaz namijenjen prolasku policije, vatrogasaca i hitne.

Ovaj put nije bio potreban, jer nije bilo teže ozlijeđenih.

- Neki građani očito vole sami uvoditi red. Bilo je smiješno gledati tog čovjeka kako se vozi na kamionu i objašnjava nešto vozaču. Mislim da je bilo i psovki, rekao mu je nešto u stilu 'Kako bi tebi bilo?!' - ispričala nam je čitateljica. 

Najčitaniji članci