Obavijesti

News

Smršavila 20 kg u mjesec dana i izgleda kao milijun dolara

Smršavila 20 kg u mjesec dana i izgleda kao milijun dolara
8

Margareta iz Rijeke je 39-godišnja primalja koja je nedavno postala vrlo atraktivna osoba, a tomu je tako zbog iznenađujuće metamorfoze – smršavila je 20 kg u mjesec dana

To može biti začuđujuće jer nije promijenila svoj način života, ne vježba a u slobodno vrijeme gricka kolačiće ispred televizije. 

Gospođa Margareta je odlučila posvetiti više pažnje svojem izgledu i napraviti neke korake u borbi protiv neželjenih kilograma. Što ju je na to nagnalo? 

Mučna svakodnevnica

- Bilo mi je dosta moje rastuće pretilosti. Hodanje po stepenicama bilo je sve teže. Nisam bila u stanju potrčati na autobus. Često sam dolazila na posao cijela mokra od znoja i vrlo umorna – prisjeća se sa žaljenjem Margareta – Ali najgora je bila usamljenost… Jako mi se svidio jedan doktor na odjelu ali kad bih u takvom stanju došla do bolnice i ne bih mogla ući u kutu, nisam kod njega imala šanse…  

U prethodnom mjesecu gospođa Margareta je sebi rekla DOSTA! Odlučila je pobrinuti se za svoje tijelo i zdravlje. Probala je uvesti u svakodnevni raspored malo vježbanja i redovite obroke. Zbog medicinske edukacije odlučila je početi provoditi osnovna testiranja. 

Šokantni rezultati 

- Znala sam da se ne može samo tako prijeći na gladovanje. Htjela sam to napraviti kako treba i zato sam počela od posjete liječniku. Pokazalo se da me je moj kolesterol skoro stavio u grob. Bio je definitivno previsok -245mg/dl dok bi, prema preporuci Kardiološkog Društva, morao iznositi 190 mg/dl. 

- Nisam si mogla niti zamisliti prelazak na dijetu ili vježbanje u teretani. Ja jednostavno ne volim vježbati, ali zato volim slatko i kako da smršavim? - govori Margareta. - Probala sam eliminirati iz dijete sve proizvode koji debljaju i nešto se više kretati ali usprkos neispunjenim žudnjama i lošem stanju zdravlja, nisam se uspjela pobrinuti za sebe. Promjene koje sam uvela bile su neznatne a rezultati nepostojeći. To ne može razumijeti onaj tko nije probao smršaviti. 


Ukratko

Odlučna Margareta počela je tražiti alternativne metode. Utrljavala je masti, izvodila je višesatne masaže, čak je i kupila donje rublje koje je trebalo sagorijevati masti, nažalost nije pomagalo… 

- Kada sam već odustala i grickala omiljene kolačiće, naišla sam na program u kojem je određeni profesor priča o o najnovijoj metodi mršvljenja. Predstavljao je istraživanja u kojima je bilo jasno da djeluje brzo, učinkovito i ne šteti zdravlju – priča uzbuđena – Vidjela sam da je to moja zadnja šansa. 


Iznenađujuće djelovanje

Tijekom mjeseca joj je težina pala za 20 kg. - Ta je metoda promijenila moj život. Masnoća s trbuha i nogu je nestajala. Koža na cijelom tijelu postala je čvrsta. Iz dana u dan sam primijećivala da mi stara odjeća polako postaje prevelika. Cijelo vrijeme mi je teško u to povjerovati ali uistinu se tako dogodilo! - tvrdi s entuzijazmom – Osjećam se mnogo bolje, imam puno pozitivne energije i dogovaram se za izlazak s atraktivnim doktorom. 


Ta metoda je idealno rješenje za svakog tko želi uživati u atraktivnom izgledu i vitkoj figuri. Nedostatak kretanja i nepravilna prehrana ovdje nemaju nikakav značaj. To je način od kojeg će svatko smršaviti, neovisno od dobi, od količine nepotrebnih kilograma i zdravstvenih problema. Omogućit će Vam ne samo da se riješite viška kilograma nego i zdravstvenih problema čiji je uzrok. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.