Obavijesti

News

Komentari 58

Smršavila na 38 kilograma jer su joj se rugali zbog debljine

Smršavila na 38 kilograma jer su joj se rugali zbog debljine
1

Britanki Lauren Brudenell rugali su se učenici u školi. Nakon što je maturirala odlučila je otići na dijetu. Počela se izgladnjivati i izgubila je oko 64 kilograma

VIDEO

Lauren Brudenell (19) iz Velike Britanije je dok je išla u školu uvijek bila veća i teža od kolegica. U jednom trenutku imala je gotovo 104 kilograma. Noćima je često plakala zbog zadirkivanja kolega. Sa 16 godina je otišla na dijetu i to joj je postala opsesija. U dvije godine smršavila je oko 64 kilograma i bila teška samo 38 kilograma. To je težina desetogodišnjeg djeteta.

- Pretjerala sam, no nisam se mogla zaustaviti - priznala je Lauren. Dodaje kako je primijetila da izgleda drugačije nego njezine kolegice, no u početku se time nije zamarala. No, s vremenom to joj je počelo smetati.

- Pitala sam mamu jesam li debela. Ona mi je rekla kako nisam te me uvjeravala da sam lijepa, no nisam joj vjerovala. Na maturi su mi se svi rugali. Počela sam se izgladnjivati. Na dan bih pojela samo kreker od riže ili šljivu - ispričala je Lauren za Mirror. Majka je primijetila kako je Lauren počela mršavjeti. Rekla joj je kako više ne jede fast food. 

- Mama mi je rekla neka pazim kako ne bih smršavila previše. No, ja nisam više htjela biti debela - kaže Lauren. Na kraju je završila u bolnici. Tamo su joj počeli davati manje obroke, a bila je i pod nadzorom psihijatra. Sada je teška oko 50 kilograma. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.