Obavijesti

News

Komentari 115

Smrt u Neretvi: Auto potonuo za minutu, nije im bilo spasa

Smrt u Neretvi: Auto potonuo za minutu, nije im bilo spasa
4

Edina Hrnjić Vejzagić (30), njezin jednogodišnji sin Nedin i njezina majka Safeta Hrnjić (49) život su izgubili zajedno. Sletjeli su automobilom s ceste i upali u rijeku

VIDEO

Edina Hrnjić Vejzagić (30), njezin jednogodišnji sin Nedin i njezina majka Safeta Hrnjić (49) život su izgubili zajedno.

U samo jednoj minuti. Sletjeli su automobilom s ceste i upali u rijeku. Vozilo je potonulo u Neretvu. Edina je bila za upravljačem Dacije Sandero.

- Žena koja je vozila auto zakrivudala je cestom te sletjela u ponor prema Neretvi. Stravičnom prizoru svjedočila je ekipa TV1, koja se nalazila odmah iza Dacije. Kad su vidjeli što se dogodilo, odmah su se zaustavili te su pokušali pomoći unesrećenima. Međutim, nisu uspjeli - kažu očevici nesreće.

Sajlama svezali automobil i izvukli ga iz vode

Almir Bajić, vozač vučne službe, koji se slučajno zatekao na mjestu nesreće, kaže da je i on sišao u provaliju kako bi pokušao spasiti obitelj. Vrata, kako kaže, nisu mogli otvoriti jer su bila zaključana, pa su lupali šipkama po prozorima. Automobil je bio sav u vodi i samo su mu kotači virili iz vode. Kamerman s TV1 dodao je kako su se za to vrijeme na magistralnoj cesti počeli okupljati ljudi, koji su samo gledali što se događa. Naljutio se i počeo vikati da je dijete unutra, pa su u konačnici on i ostali sajlama svezali automobil i izvukli ga iz vode. Bilo je prekasno. Putnici iz Dacije već su bili mrtvi.

Sletjeli nekoliko kilometara prije Mostara 

Poginula obitelj je iz Sarajeva, a vozili su prema Mostaru. Sletjeli su samo nekoliko kilometara prije Mostara, i to na dijelu ceste pored kojeg nema zaštitne ograde. Očevici kažu kako nije bilo brze vožnje, a policija još utvrđuje sve okolnosti. Vozilo je bilo u Safetinu vlasništvu, a njime je upravljala njena kći Edina.

Muž Edine Vejzagić bio je u trenutku nesreće u Maleziji i očekuje se njegov dolazak u Bosnu i Hercegovinu. Edinini majka i otac su razvedeni. Osim oca, iza nje je ostao mlađi brat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...