Obavijesti

News

Komentari 217

Snijeg i dalje pada: Očekuje se da će napadati dodatnih 20 cm

Snijeg i dalje pada: Očekuje se da će napadati dodatnih 20 cm
22

U nedjelju u 7 sati ujutro najviše snijega je izmjereno na Zavižanu, 28 cm, dok ga u Gospiću ima 26 cm. U Zagrebu na Griču je izmjereno 15 cm, a u Maksimiru 12 cm

VIDEO

Kako je i najavljeno, snijeg je u subotu poslijepodne i u noći na nedjelju zabijelio gotovo cijelu unutrašnjost Hrvatske, i još uvijek ne prestaje padati.

POGLEDAJTE VIDEO: Građani čiste pločnike ispred zgrada a vlasnici svoje automobile

Pokretanje videa...

24sata Video 00:25

Najviše na Zavižanu i u Gospiću, najmanje u Slavoniji

Prema podacima DHMZ-a , u nedjelju u 7 sati ujutro najviše snijega je izmjereno na Zavižanu, 28 centimetara, dok ga u Gospiću ima 26 centimetara. U Zagrebu na Griču je izmjereno 15 centimetara, a u Maksimiru 12.

U Karlovcu i Kutini napadalo je 16 centimetara snijega, u Delnicama 19, a u Otočcu 12 cm.  U Slavonskom Brodu je palo 5 cm, a u Osijeku 3 cm.

POGLEDAJTE VIDEO: Snijeg na cestama Zagreba

Pokretanje videa...

24sata Video 00:19

Stiže dodatnih 20 cm snijega: Navečer prestaje padati

U Hrvatskoj će u nedjelju biti pretežno oblačno s oborinama, u unutrašnjosti će padati snijeg kojeg će napadati dodatnih 5 do 20 centimetara dok se još obilniji očekuje u gorskim predjelima, priopćeno je iz Hidrometeorološkog zavoda.

Na Jadranu će padati kiša, u Dalmaciji ponegdje jača uz mogućnost grmljavine, a na sjevernom dijelu mjestimice susnježica i snijeg. Poslijepodne i osobito navečer očekuje se prestanak oborina te sa zapada i djelomično razvedravanje. Puhat će većinom umjeren, u gorju i jak sjeveroistočnjak.

Na sjevernom i srednjem Jadranu jaka i olujna bura, na južnom Jadranu još prijepodne jako jugo. Temperatura zraka većinom će biti od -7 do -2, na sjevernom Jadranu od 0 do 5, a na srednjem i južnom od 6 do 12 °C.

Novo upozorenje Meteoalarma

Meteoalarm je izdao narančasto upozorenje za gospićko i karlovačko područje zbog poledice i snijega kojega bi prema prognozama moglo napadati i do 20 centimetara. Riječko, splitsko i dubrovačko područje Meteoalarm je označio narančastom i žutom bojom zbog mogućih olujnih udara vjetra.

Snijeg u unutrašnjosti i olujna bura na moru otežavaju promet

Kako je priopćio HAK , snijeg otežava vožnju u većem dijelu unutrašnjosti i Hrvatskom primorju, zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. U većini Dalmaciji te dijelu Istre kolnici su mokri ili vlažni te skliski od kiše.

POGLEDAJTE VIDEO: Snijeg uzrokovao proklizavanje vozila

Pokretanje videa...

24sata Video 00:15

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 nakon čvora Zadar 2, u smjeru Zagreba, vozi se uz ograničenje brzine. Za sav promet zatvorene su: Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (zbog olujne bure), te DC25 Gospić - Karlobag (zbog zimskih uvjeta na cestama).

Zbog olujne bure samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, te Jadranska magistrala (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 217
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...