Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Snimke s kamere: Šetala 6 km po šumi, a napisala i oporuku

Policija i sve obavještajne službe u BiH rade na rasvjetljavanju ovog užasnog zločina. Obdukcija je pokazala da je netko Lanu brutalno tukao i gušio, a potom tijelo bacio u rijeku...

50 komentara

Lana Bijedić pješačila je skoro šest kilometara od benzinske pumpe na izlazu iz Čapljine do kružnog toka kod Zvirovića u BiH. To potvrđuju i snimke s video-nadzora u Čapljini.

Vecernji.ba donosi rekonstrukciju ubojstva koje je uzdrmalo BiH, a objavili su i njene posljednje snimke s nadzornih kamera.

Lana je u 11 sati izašla iz kuće u Sjevernom Logoru kod Mostara i rekla majci da se ide naći s prijateljicom. Prema pisanju Večernjeg, kamere s benzinske stanice snimile su djevojku kako prolazi tuda pješice u 12 sati, što znači da ju je netko morao dovesti do te lokacije, odnosno, ne zna se kako je tu došla. Ili je stopirala, putovala autobusom ili ju je ipak neko dovezao. Lana je viđena i na kružnom toku kod Zvirovića. Radi se o udaljenosti otprilike pet ili šest kilometara koliko je prošla pješice sama.

U ŠOKU SU Javila se obitelj: 'Ubijena nije u rodu s Džemalom Bijedićem...'

Policija je pronašla i njenu oporuku na engleskom jeziku koju je pisala u siječnju. 

Policija i sve obavještajne službe u BiH rade na rasvjetljavanju ovog užasnog zločina. Podsjetimo, obdukcija je pokazala da je netko Lanu brutalno tukao i gušio. Potom je tijelo bacio u rijeku.

Možda vas zanima i ovo:
Message