Obavijesti

News

Komentari 12

Šok na autocesti:
 Ugasili vatru, a u autu je bilo izgorjelo tijelo

Šok na autocesti:
 Ugasili vatru, a u autu je bilo izgorjelo tijelo
1

Zašto žrtva nije uspjela pobjeći iz automobila bit će poznati nakon kriminalističke istrage. No iz policije su u utorak izvijestili kako je uzrok požara tehnički kvar na automobilu

VIDEO

Stravičan prizor dočekao je vatrogasce s HAC-ove ispostave Bosiljevo koji su u noći na utorak stigli na ugibalište na autocesti nedaleko od Vrbovskog. 
Na mjesto nesreće kraj tunela Veliki Gložac u 2.24 sati došla su trojica vatrogasaca i zapovjednik.

Tamo su zatekli automobil Ford Fiestu zagrebačkih registracija u gustom dimu i plamenu. Smrad zapaljenih guma osjetio se kilometrima duž autoceste kojom su nastavili prolaziti automobili. Iako je policija dio prometnog traka ubrzo zatvorila, mnogi vozači su u čudu usporavali pored potpuno uništenog vozila. Razbuktalu vatru uspjeli su ugasiti dvadesetak minuta kasnije, oko 2.45 sati.

Planuo automobil na autocesti: U Fordu našli mrtvog čovjeka
Planuo automobil na autocesti: U Fordu našli mrtvog čovjeka

Kad su se približili automobilu, zanijemili su od šoka. Ugledali su izgorjelo tijelo na mjestu vozača. Odmah su to dojavili policiji. U prvi trenutak nije se moglo razaznati je li u automobilu stradao muškarac ili žena. Vatra koja je zahvatila svaki dio automobila karbonizirala je i tijelo, zbog čega jučer nisu mogli identificirati vozača. 


Automobil u vlasništvu tvrtke 

Zašto žrtva nije uspjela pobjeći iz automobila bit će poznati nakon kriminalističke istrage. No iz policije su jučer poslijepodne nakon očevida izvijestili kako je uzrok požara tehnički kvar na automobilu. 
Tijelo su prebacili na Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu, gdje će se napraviti obdukciju.

Kako neslužbeno doznajemo, automobil je u vlasništvu jedne zagrebačke tvrtke. Pokušali smo jučer kontaktirati tu tvrtku, ali nitko se nije javljao na telefon. Ni na adresi na kojoj je tvrtka registrirana nije bilo nikoga, a susjedi su rekli kako nisu vidjeli vlasnika posljednjih dana. Ovakvi stravični prizori, nažalost, nisu rijetki na hrvatskim cestama, posebno tijekom ljeta, kad nastaju velike gužve. Prije nekoliko dana automobila se također zapalio zbog tehničkoga kvara na autocesti Bregana - Lipovac.

Prošle godine u svibnju zbog kvara na električnim instalacijama izgorio je kamion na autocesti. Samo nekoliko dana prije tog incidenta planuo je automobil na autocesti A3. U većini slučajeva, kao i u ovom od utorka, riječ je o tehničkom kvaru kao što je pregrijavanje automobila. U tim slučajevima, nasreću, nije bilo ljudskih žrtava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.